До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З бульбашками в келиху: романтичне побачення Маші Тимошенко

Створити своє ідеальне свято легше, ніж здається. І цього року хочеться, щоб найпам’ятніші події були по-справжньому особливими й теплими, незалежно від формату — буде це сімейна вечеря чи зустріч із подругами або галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwinery ми вирішили нагадати, як важливо в цей час наповнювати себе приємними емоціями, не забуваючи, що ми самі ковалі свого щастя. Новою героїнею нашого проєкту стала інфлюенсерка й співачка Маша Тимошенко, яка вирушила на романтичне побачення з коханим чоловіком Олександром. Нам вони розповіли про своє ідеальне побачення, розкрили таємницю тривалих і щасливих стосунків, а також поділилися планами на Новий рік.

Таємниця щасливих стосунків...

Реклама

Маша: Таємниця щасливих стосунків для мене криється в тому, щоб в парі кожен працював над собою й ніколи не переставав рости. Ми з Олександром уже вісім років разом, і в ці стосунки я ввійшла дуже юною дівчиною. Я не розуміла, як будується сім’я, уявляла лише гарну картинку, якою вона має бути. Також важливо пам’ятати, що багато моментів, які нам видаються проблемними в партнері, — це часто наші власні комплекси або страхи. Такі речі потрібно не боятися проговорювати в парі. Вчасна розмова іноді може врятувати все.

Олександр: Стосунки завжди мають бути в пріоритеті, не можна ставити їх під загрозу і впадати в крайнощі. Також важливо пам’ятати, що дівчата дуже емоційні, тому потрібно не зациклюватися на дрібницях і мати терпіння. А взагалі, якщо є любов, то будуть і розуміння, і турбота, і щасливі стосунки.

Моє ідеальне побачення буде...

Маша: Звучить банально, але моє ідеальне побачення має бути сюрпризом, і мені не потрібно чогось складного. Я була б щаслива від таких простих речей, як спонтанна подорож удвох на вікенд до якогось романтичного міста. Або ситуація, коли я заходжу додому, а на ліжку величезна коробка, де для мене приготовлено сукню, — і ми з коханим вирушаємо в улюблений ресторан або якесь гарне місце. Насправді ідеальне побачення може бути де завгодно, головне — людина, яка поруч.

Сорочка, BARBA NAPOLI (tsum.ua)
ARTWINERY BRUT NATURE 18

Олександр: Дуже хочеться найближчим часом вибратися на Мальдіви. Це місце просякнуте романтикою й кожна секунда там вже буде ідеальним побаченням — тривалим і дуже гарним.

Жакет, штани, все — PAL ZILERI (tsum.ua); сорочка, краватка, все — LARDINI (tsum.ua)

Моє найнезвичніше побачення...

Маша: Мені запам’яталася вечеря в ресторані, що ширяє в повітрі. Це було в Дубаї і це було цікаво.

Олександр: У нас із Марією було безліч побачень, які залишили особливі спогади, — від вечорів на Сейшелах до прогулянки міським парком, куди я покликав саксофоніста, який грав тільки для нас... Коли є бажання потішити одне одного, то місце вже не таке важливе.

Ігристе в мене асоціюється з...

Маша: З грою, жіночим кокетуванням, легкістю і... майбутнім цікавим вечором. Мені складно уявити, щоб ігристе пили, коли сумно й хочеться пофілософствувати, для цього є інші напої. А бульбашки нам потрібні в моменти втіхи й емоційного піднесення. Це напій для ситуацій, коли просто добре.

Берет, RUSLAN BAGINSKIY; плащ, AMBUSH (theicon.ua); светр, GANNI (theicon.ua); спідниця, VINCE (tsum.ua); сумка, STAUD (spazio.ua); черевики, ACNE STUDIOS (theicon.ua)

Олександр: Скажу чесно й коротко — воно асоціюється в мене із жінками. Також на саму згадку про цей напій у голові відразу виникають устриці й полуниця. Все просто. А привід, який неможливо уявити без ігристого, — вечірка. Це ж напій-свято!

2020 й рік для мене...

Маша: Став роком внутрішніх змін і трансформацій. Я стала спокійнішою і впевненішою в собі. Ще краще зрозуміла, що мені потрібно й куди мені йти. Також 2020-й відкрив мені весь кайф процесу ходіння в гості. Я ніколи не отримувала стільки насолоди від цього — і ходити до друзів, і запрошувати їх до себе, готуватися, продумувати меню, прикрашати дім. Обожнюю. Ще цей рік нагадав усім нам, який важливий зв’язок з природою. Цей Новий рік ми святкуватимемо за містом, і я вже в передчутті...

На Олександрові: жакет, штани, все — PAL ZILERI (tsum.ua); сорочка, краватка, все — LARDINI (tsum.ua); дербі, POLLINI (tsum.ua)
На Марії: сережки, MM6 MAISON MARGIELA (spazio.ua); кольє, ISABEL MARANT (tsum.ua); сукня, HELMUT LANG (theicon.ua); туфлі, JIMMY CHOO (tsum.ua)

Олександр: Комусь 2020-й видався дивним роком, а для мене він був простіший, ніж зазвичай. Не потрібно було нікуди бігти й намагатися встигнути скрізь. Я розслабився, і стало реально легше жити. Моя Маша велика непосида, їй постійно потрібно кудись їхати, складати маршрути та щось планувати, а для мене це завжди великий головний біль. Тому я відпочивав і насолоджувався ситуацією.

Найкраща музика для побачення...

Маша: Я обожнюю Френка Сінатру й музику того часу. Вона гіпнотизує мене. Слухаю її й хочеться вдягнути елегантну сукню, взути туфлі на невисоких підборах і спокушати. А наша із чоловіком пісня — це Someone Like You співачки Адель. Щойно її чуємо, навіть дивитися одне на одного починаємо по-іншому.

Олександр: Так, з піснями Адель у нас пов’язано безліч спогадів...

Додати романтичному побаченню особливого ігристого настрою допоможе ARTWINE BRUT NATURE 18. Його створено з купажу найкращих сортів винограду й витримано в пляшці впродовж 18 місяців в особливих мікрокліматичних умов під землею на глибині 72 м. Все це додало напою ідеального солом’яного відтінку й бездоганної гри бульбашок, за якою, зокрема, й визначають якість ігристого вина. Знавці люблять його витончений елегантний букет з легкими тонами квітучої акації й білих фруктів, який поступово розкривається в смаку нотами меду, ванілі й підкреслюється нюансом зеленого яблука. Елегантні фруктові ноти знаходять продовження у вишуканому тривалому посмаку.

ARTWINE BRUT NATURE 18

Нагадаємо, що ігристі вина від ARTWINERY неодноразово здобували високі нагороди на міжнародних престижних галузевих конкурсах, винятком не стала й новинка цього року — преміальна лінійка ARTWINE 18.

Компанія — найбільший у Східній Європі виробник ігристих вин тільки традиційним методом шампанізації в пляшці. Це найдорожчий метод виробництва ігристого, що дає змогу досягнути ідеального балансу смаку.

Відео: Polina Grebenik

Фото: Anya Dvorianets

Стиль: Anastasiia Yatsenko

Макіяж: Vitalia

Зачіски: Yevgeniya Kozlova

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Локація: Hyatt Regency Kiev

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.