До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З бульбашками в келиху: ідеальний літній пікнік Тетяни Пренткович

Створити своє ідеальне свято легше, ніж здається. І в наш непередбачуваний час хочеться, щоб найпам’ятніші події були по-справжньому особливими й теплими, незалежно від формату — чи це буде сімейна вечеря, чи зустріч із подругами або галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwinery ми вирішили нагадати, як важливо в цей час наповнювати себе приємними емоціями, не забуваючи, що ми самі ковалі свого щастя. Новою героїнею нашого проєкту стала інфлюенсерка і блогерка Таня Пренткович, яка разом зі своїм коханим чоловіком і сином показала, який вигляд має її ідеальний літній сімейний пікнік.

На Андрієві: сорочка, The Kooples (tsum.ua); штани, Jacquemus (helen-marlen.com); сандалі, Doucal's (helen-marlen.com). На Тетяні: сорочка, Sleeper (tsum.ua); шорти, Cecilie Bahnsen (helen-marlen.com); босоніжки, JW Anderson (tsum.ua). Ігристе: ARTWINE ROSE 18

Я не можу уявити свого літа...

Реклама

без затишних домашніх посиденьок у компанії близьких і коханих. Ще кілька місяців тому ми хотіли переїхати з нашого заміського будинку в центр столиці, але щойно вийшло перше весняне сонечко, зрозуміли, що хочемо залишитися. Я отримую неймовірну насолоду від чашки ранкової кави на терасі й вечірніх зустрічей з друзями на барбекю.

На Тетяні: сукня, Victoria Victoria Beckham (tsum.ua); браслет, намисто, все — Marni (tsum.ua); туфлі, Gia Borghini (helen-marlen.com) На Андрієві: футболка, Ami (helen-marlen.com); шорти, Cortigiani (tsum.ua); кеди, Veja (tsum.ua). Ігристе: ARTWINE ROSE 18

Мій ідеальний пікнік...

залежить від людей. Локація і формат не мають значення, якщо проводиш час із товариством, у якому добре почуваєшся за будь-яких умов. Але, безумовно, пікнік має бути смачним, трохи п’янким і супроводжуватися прекрасною музикою. Комбінація всього перерахованого може перерости в незабутній атмосферний день і подарувати багато приємних спогадів.

Сукня, Victoria Victoria Beckham (tsum.ua); сумка, Jimmy Choo (tsum.ua). Ігристе: ARTWINE ROSE 18

5 справ, які обов’язково потрібно встигнути зробити влітку...

1) щонайменше тричі поїхати з хлопцем у наше улюблене місце;

2) викупати сина в морі;

3) засмагнути;

4) з’їсти диню;

5) сходити на пікнік.

На Андрієві: сорочка, The Kooples (tsum.ua); штани, Jacquemus (helen-marlen.com). На Тетяні: сорочка, Sleeper (tsum.ua); шорти, Cecilie Bahnsen (helen-marlen.com). Ігристе: ARTWINE ROSE 18

У мене ігристе асоціюється з ...

нашою традицією з хлопцем, яку ми називаємо "ханімун еврімун" — щомісяця ми удвох летимо або йдемо кудись на романтичний вікенд. Починаємо день з келиха ігристого під час сніданку.

Ігристе: ARTWINE ROSE 18

Ігристе — найкращий супровід для...

відпустки, відпочинку, свят, веселощів, важливих митей — утім, для всього. Ідеальний напій, який годиться до будь-якого настрою, події і до будь-якого приводу.

На Андрієві: футболка, Ami (helen-marlen.com); шорти, Cortigiani (tsum.ua); кеди, Veja (tsum.ua). На Тетяні: сукня, Victoria Victoria Beckham (tsum.ua); браслет, намисто, все — Marni (tsum.ua); туфлі, Gia Borghini (helen-marlen.com); сумка, Jimmy Choo (tsum.ua). На Іванові: футболка, Soft Gallery (helen-marlen.com); шорти, Gucci (helen-marlen.com); босоніжки, Liewood (helen-marlen.com)

Для мене родина...

це все. Немає нікого й нічого дорожчого, ближчого, ріднішого, важливішого, ніж вони. Їхній добробут — мій пріоритет. І тільки заради них я готова на все.

На Андрієві: сорочка, The Kooples (tsum.ua); штани, Jacquemus (helen-marlen.com). На Тетяні: сорочка, Sleeper (tsum.ua); шорти, Cecilie Bahnsen (helen-marlen.com). Ігристе: ARTWINE ROSE 18
На Тетяні: сорочка, Sleeper (tsum.ua); шорти, Cecilie Bahnsen (helen-marlen.com). На Андрієві: сорочка, The Kooples (tsum.ua); штани, Jacquemus (helen-marlen.com)

Моя улюблена родинна традиція...

проводити разом неділю. Цього дня для нас немає роботи, справ, ніяких інших турбот. Ми присвячуємо час тільки одне одному. Катаємося на самокатах, ходимо в кіно, їмо піцу — робимо все, що нам заманеться.

Ігристе: ARTWINE ROSE 18

З літом у мене асоціюється пісня...

безумовно, Say It виконавиці Ebz the Artist, а також "Какая ты красивая" репера Akha. Гарні, мелодійні, романтичні, легкі треки, під які можна робити все: лежати біля басейну, пити ігристе й милуватися чудовим краєвидом або просто насолоджуватися миттю.

Ігристе: ARTWINE ROSE 18

Для ідеального літнього пікніка пасує ігристе ARTWINE ROSE 18. Освіжний, насичений відтінками соковитих стиглих фруктів і ягід, смак цього брюту якнайкраще комбінується зі спекотними днями, теплими вечорами й особливими митями.

Нагадаємо, що всі ігристі вина від виробника ARTWINERY створюються за класичним методом. Шампануа — саме так називається метод, що дає змогу створити натуральні ігристі завдяки тривалій витримці в пляшках. В Україні виробництво ARTWINERY розміщується під землею на глибині 72 метри в особливих мікрокліматичних умовах.

Production: Format bureau

Director: Kirill Sulyga @5.films

DP: Maksym Baranov

Edit: Yurchuk Bogdan

Photo: Timur Bezlyudnyi

Style: Anastasiia Yatsenko

Makeup & Hair: Vitalia

Stylist Assistant: Liza Tatarenko

Producer: Marina Sandugey-Shyshkina

Location: SHELEST

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.