До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що місяць обіцяє кожному знакові зодіаку в серпні

Місяць має магічну силу, регулює настрій природи і прояви душі. Що більше ви знаєте про місячні фази, то ліпше зможете використовувати їхню силу на власну користь. Дізнайтеся, що фази місяця означають саме для вашого знака зодіаку в серпні, які цього разу сфокусовані на питаннях романтики, дружби й амбіцій.

Photo: Style du Monde
Молодик у Леві

Фаза молодика стартувала 8 серпня в знаку Лева. Цей знак характеризується настроєм веселощів, грайливості, дитинства, ризику й романтики. Окремої уваги тут також надають творчості, тому якщо ви саме вдосконалювали навички перформансу, можливо, тепер слушний час, щоб показати себе глядачеві. Возз’єднання з родиною, партнером (або потенційним партнером) може означати поповнення в родині за дев’ять місяців, адже знак Лева недарма зачіпає тему дитинства. Цей молодик також покликаний відродити сексуальність, але це має бути поступовий процес, а не миттєвий, щоб отримати насолоду, втіху і креативний заряд на майбутнє.

Реклама
Повня у Водолії

Повня 22 серпня у Водолії — справжня рідкість для цього небесного явища, оскільки повторюється вдруге поспіль. Те, що ви не закінчили під час повні у Водолії минулого місяця, отримує другий шанс для логічного завершення, чи то йдеться про питання дружби, започаткування співпраці чи здійснення мрії. Серпнева повня, яку перші корінні американці прозвали осетровим місяцем, бо в цю пору року можна було дістати чималий вилов осетра (який тепер, на жаль, близький до вимирання через надмірну експлуатацію для ікрової промисловості), дає змогу вловити відповіді на запитання на емоційно глибокому рівні.

Як цей молодик і повня вплинуть на ваш знак зодіаку? Розповідаємо нижче.

ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Що означає молодик: Цього місяця молодик дбає про Овнів, даруючи представникам знака сексуальність. Веселощі повертаються у ваше життя з великим зарядом енергії, що означає підвищення романтичної активності, щоб оживити довгострокові стосунки або, якщо ви самотні, розпалити новий любовний зв’язок. Ваші творчі бажання також отримають поштовх до дії, байдуже, хочете здійснити мрію чи поповнити свою сім’ю впродовж наступних шести місяців. Почніть думати й працювати над тим, яку спадщину — творчу або іншу — ви хочете подарувати світу.

Що означає повня: Серпень приносить повню вдруге поспіль у знак Водолія, що буває рідко. Оскільки повний місяць часто означає завершення й закриття чогось, це слушний сигнал довести до кінця щось, із чим вам не вдалося впоратися минулого місяця. Можливо, йдеться про досягнення мети або амбіцій, щоб ви могли сформувати нові цілі, або проводити час з найкращими друзями, усвідомлюючи, коли вашому спілкуванню настане кінець, якщо воно себе вичерпало. Ваша техніка може потребувати оновлення, а телефону й ноутбуку може знадобитися ремонт або повна заміна, що змусить вас розглянути можливість оновити техніку або завантажити останні версії застосунків. Майбутнє настає, а цей молодик — пробуджувальний сигнал, щоб встановити зв’язок і не залишитися в минулому.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Що означає молодик: Для вашого домашнього життя цей молодик буде вигідним і спонукатиме вас до кількох ризикованих дій за межами зони комфорту. Можливо, вам більше подобається бути вдома, і тоді домівка стане центром тяжіння вечірок, якщо ви того бажаєте. Удосконалення житлового простору, розваги серед великої кількості гостей, спільні нічні ігри, заняття танцями або музичні вечори — центральна тема вашого життя нині й до січня 2022 року. Романтичний бік вашого життя стане турботливішим і кокетнішим.

Що означає повня: Цього періоду, можливо, доведеться повернутися до питань кар’єри. Є велика ймовірність того, що у вашому житті з’являться незвичні способи роботи, оскільки вони повільно збиралися впродовж останніх шести місяців. Індивідуальність — ось назва гри під променями цього повного місяця, послання якого також стосується можливості працювати в команді й співпрацювати. Оскільки це другий повний місяць поспіль, що надсилає вам те саме повідомлення, пора дослухатися й діяти, тому що це ваша нова нормальність звертається до вас.

БЛИЗНЯТА, 21 травня — 21 червня

Що означає молодик: Прагніть дізнатися щось нового, цікавого й пізнавального в цей період. Ваша крива навчання починається тепер і триватиме впродовж наступних шести місяців завдяки гучному й гордому молодику. Також можлива поява нових друзів і ситуацій з братами й сестрами або сусідами, тому познайомтеся з людьми, яких ви раніше ігнорували або не помічали. Цього періоду розпитуйте й слухайте більше, ніж відповідаєте й говорите, щоб максимально скористатися цією місячною енергією. Ви можете знайти свій голос, започаткувати текстовий блог, зробити свою версію виступу на TED, спробувати стендап або заспівати перед публікою. Пообіцяйте собі більше читати й освічуватися приємними способами. Намагайтеся уникати пліток, але не відмовляйтеся від активного спілкування! Вивчення й навчання того, що ви знаєте, також є сильними складниками молодика в цьому місяці, тому використовуйте їх максимально, поки доступна енергія молодика розвинена якнайбільше.

Що означає повня: Нині не час ухилятися від великих планів, пов’язаних з медіа, подорожами, духовністю або видавничою справою. Дві повні в одному знаку підтверджують, що вам потрібно ухвалити рішення, яке видається божевільним, щодо однієї або кількох із цих галузей. Це момент "зараз або ніколи". Юридичне питання може бути вирішене раз і назавжди, і все може розігратися зовсім незвичними й несподіваними способами, але що несподіванішим буде рішення, то більше "вашим" буде результат. Вам необов’язково давати раду всьому самостійно. Підтримка буде з вами, коли вона буде вам потрібна, тому не соромтеся звертатися по допомогу чи пораду щодо ваших планів і стратегій.

РАК, 22 червня — 22 липня

Що означає молодик: Побалуйте себе! Після місяців, коли ви стежили за своїм бюджетом, щоб підтримувати себе і, можливо, близьких вам людей, цього місяця ви заслужили видихнути й отримати трохи задоволення. Цей молодик дає змогу зробити витрати в розумних межах і надихає вас на творчий підхід до грошей. Інвестиції в дорогі речі нині можуть бути для вас чимось незвичним. Але це лише за умови, що ваші покупки відповідають вимогам завтрашнього дня, вони вищої якості й збережуть свою цінність і довговічність, а не принесуть одноразової насолоди. Свіжий погляд на свої витрати, заощадження й дохід допоможе зберегти комфорт, до якого ви б хотіли звикнути.

Що означає повня: Бажання поєднати, але водночас тримати речі окремо, звучить дивно, але працює цього місяця, особливо коли йдеться про романтичні або фінансові зобов’язання. Ви матимете певне розуміння або передчуття щодо ситуації, яка сталася минулого місяця під час першої повні, і цей місяць підтвердить, що вам потрібно робити. Цей сценарій може бути пов’язаний з фінансовою співпрацею з друзями або з дружбою, яка стане глибшою та інтимнішою, ніж ви очікували. Те, що здається іншим, незвичним або екстраординарним, може змусити почуватися незахищеним і вразливим, але цей молодик і цей рік саме про те, щоб приймати дивацтва і відчувати вигоду від перебування за межами своєї зони комфорту, просто залишаючись вірним собі.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Що означає молодик: Цього місяця проблема не у вас, а в ній, ньому або них. Крім того, якщо ви будете повністю чесні, то зрозумієте, що можете бути навіть маленькою частиною проблеми, оскільки в будь-якій суперечці й конфлікті завжди беруть участь дві сторони. Можливо, настав час для перегляду своєї поведінки, і молодик у вашому власному знаку допоможе вам позбутися старих звичок, ідей і забобонів та перейти до нового способу життя й ведення справ, включно з тим, як ви ставитеся до інших. Ви можете відчути потребу в повному фізичному відновленні й вирішите змінити стиль, але "новим вам" треба йти глибше, щоб замінити застарілі й вкорінені переконання. Працюйте над впровадженням нових мотивів уже тепер і за шість місяців подякуєте собі за це.

Що означає повня: Зараз дуже важливо зрозуміти, до кого ви відчуваєте любов, ненависть, захоплення, страх — чи будь-які інші сильні емоції. Цього місяця ваші відносини можуть стати несподівано незвичними, а дружба може закінчитися або перерости в щось зовсім інше. Ви здогадувалися про це під час минулої повні, а повня в тому ж знаку місяць по тому — вагомий натяк, на який потрібно звернути увагу. Це може бути дуже емоційний час, але якщо зануритися в його дивацтва, все може виявитися напрочуд прекрасним. Річ у тім, що ваші відносини можуть бути неортодоксальними, незвичними й пристосованими до ваших власних потреб — і це нормально, незалежно від того, щасливі ви з кимось чи самотні. Немає такого поняття, як нормальний. Є тільки те, що працює для вас і ваших близьких.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Що означає молодик: Настав час розслабитися емоційно. Очищувальний молодик цього місяця активує ваші найпотаємніші думки та мрії й дасть змогу зцілитися, якщо ви дозволите собі поглянути на світлий бік життя, а не зосереджуватиметеся на тому, де щось пішло не так або може піти не так у майбутньому. Те, чому ви впираєтеся, і далі наздоганяє вас, тому розвиток вашої грайливості й оптимістичності замість того, щоб зневірюватися, може в несподіваний спосіб прикрасити ваш світ у період від теперішнього моменту до лютого наступного року. Нині вам буде легше змінити своє ставлення до життя завдяки місячній енергії серпня. Відкрийте для себе позитивні можливості, і ви побачите, як ваш світ — і світ навколо вас — почне змінюватися на краще.

Що означає повня: Це друге попередження з космосу, що спонукає вас дбати про себе краще, ніж ви робите це тепер. Незвичні дієти й особливий режим — це нормально, якщо ви ставитеся до цього з розумом, отримуєте досить поживних речовин, помірне фізичне навантаження й відпочиваєте, щоб функціонувати відповідно. У питаннях фігури й тіла немає універсального підходу, і ця повня пропонує (вдруге й востаннє) дослідити себе та знайти підхід, який справді працює для вас. Те саме стосується й робочих моментів, коли спільна праця або додавання власного унікального підходу до розв’язання проблем може бути здоровим способом діяльності з усякого погляду.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Що означає молодик: Це чудовий місяць, щоб змінити динаміку вашого оточення, особливо якщо це пов’язано з вивченням нових соціальних кіл, які можуть додати більше радості у ваш світ. Здебільшого ви полюбляєте діяти в складі динамічного дуету, але бути в центрі групи або знайти свою роль у колективі може бути саме тим, що вам потрібно безпосередньо тепер. Беріть участь у нетворкінгу, оскільки в наступні пів року ваші знайомства можуть бути важливішими за ваші знання. Здатність контактувати з людьми — найліпший спосіб обернути енергію місяця на свою користь і здійснити заповітні мрії впродовж наступних шести місяців.

Що означає повня: Зараз ви можете додати фінальних штрихів у творчий проєкт, який був близький до завершення минулого місяця. Друга спроба долучитися до мистецтва, танців, музики покаже, що в діях ви ґрунтуєтеся на власних унікальних думках, не йдучи за натовпом. Романтичні стосунки можуть квітнути й розвиватися або, можливо, ви зробили неправильний крок минулого місяця, поклавши край роману, і, можливо, настав час по-справжньому відпустити те, чому насправді ніколи не судилося спрацювати. Хай там як, ця рідкісна друга повня поспіль у тому самому знаку показує вам, що найкраще попереду і прийде у ваше життя несподівано.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Що означає молодик: Нова хвиля енергії нарине на вашу кар’єру цього місяця й у вас з’явиться можливість опинитися в центрі уваги на роботі. Тепер не час ховатися в тіні: впродовж наступних шести місяців вам корисно бути помітними й працювати на власне ім’я. Де і як ви відкриваєтеся у своїй кар’єрі найяскравіше? Якщо ви не впевнені в собі або страждаєте синдромом самозванця, вважаючи, що насправді не гідні навіть свого поточного статусу, місячна енергія цього місяця дає вам змогу вдатися до хитрощів і домогтися успіху — fake it until you make it. Вся річ у поданні себе: вірте в себе зараз і скоро у вас повірять інші.

Що означає повня: У серпні повня впливає на вашу зону дому, що є другим і останнім сигналом до пробудження, адже в момент повні місяць перебуватиме в тому ж місці, що й місяць тому, — і це має змусити вас задуматися про те, де і як ви живете. Цього періоду місячне світло допоможе вам відчути свою карму й зрозуміти, що ви перебуваєте в потрібному місці в потрібний час або, навпаки, що вам час рухатися далі. Це також стосується пошуку балансу в особистому житті, якщо в останні кілька місяців ви занадто багато часу проводите на роботі. Ви можете вибрати інший, можливо, зовсім несподіваний життєвий шлях, переїхати до друзів, почати жити окремо, не залишатися на одному місці. У будь-якому разі, коли йдеться про дім і сім’ю, ніхто зазвичай не робить як треба, тож будьте готові до приємних несподіванок у цих сферах у серпні.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Що означає молодик: Це прекрасний місяць, щоб привернути до себе увагу за допомогою медіа, акторської гри або перформансу, онлайнових виступів, з огляду на ваші духовні й освітні потреби й таланти. Здобуття професійної кваліфікації буде привабливим для вас, особливо в тому разі, якщо це дасть змогу розвиватися в кар’єрі, про яку ви завжди мріяли. Також ви можете відчути потяг до подорожей. І хоча ви прагнете якомога швидше почати задумане, дайте собі шість місяців, щоб удосконалити свої плани й дослідити правильний шлях до бажання вашого серця.

Що означає повня: Цієї повні ви будете емоційнішими, ніж зазвичай, під час розмов і спілкування. Проблеми, пов’язані з братами й сестрами, освітою, сусідами або транспортом, можуть змусити вас більше висловлюватися. Або ви можете спрямувати ці емоції в блог, відеоблог чио письменницький проєкт, щоб позбутися проблем і представити себе світові. Ця повня є продовженням повні місяць тому в тому ж знаку. Думайте про це як про останні штрихи у розв’язанні проблеми, що близька вашому серцю, але де раніше вас, можливо, не слухали або не чули.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Що означає молодик: Цей молодик вплине на фінансову сферу вашого життя, він закликає вас піти на свідомий ризик у питанні інвестицій. Наприклад, ви можете організувати власний краудфандинговий квест або вкласти гроші в спільне творче підприємство для просування фільмів, музики або театральних перформансів. Близькі стосунки можуть перейти на новий рівень, можливо, з ухвалою рішення вести роздільний бюджет, оскільки інші злиття й зобов’язання починають набувати нових і захопливих форм.

Що означає повня: Питання про гроші, що не давало вам спокою якийсь час, потрібно закрити цього місяця. Ви помічали ознаки цього під час липневої повні й думали, що питання закрите. Однак повня в серпні знову приверне вашу увагу до цього питання. Справа може стосуватися доходів або заощаджень, але також може бути зосереджена на ваших цінностях, вигадливіших та ексцентричніших, ніж рік тому. Цінуйте людей такими, якими вони є, а не за те, що вони роблять і що мають — це місячне послання, актуальне для вас нині, яке такою ж мірою можна застосувати до того, як ви оцінюєте себе.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Що означає молодик: Наступні шість місяців повністю присвячені перегляду ваших найближчих контактів як в особистому, так і в професійному плані. Свіжа енергія молодика оживляє всі важливі для вас стосунки й може залучити у ваше життя нового ділового партнера або, якщо ви самотні, нового приголомшливого коханця. Нині акцентувати варто на веселощах і дружбі, а також на серйознішому боці стосунків. Ви навіть можете укласти перемир’я із суперником або заклятим ворогом, оскільки цей молодик — усе, що потрібно, щоб почати нове й залишити минуле позаду.

Що означає повня: Якщо минулого місяця ви не дослухалися до місячного нагадування відкрити себе заново, цей молодик нагадує вам востаннє, що треба розібратися з вашими особистими питаннями, щоб ви могли рухатися далі. Це великий рік для вас, у якому відбувається багато важливого й екстремально емоційного. Найімовірніше, цього місяця ви переоцінюватимете, хто ви є, чого прагнете і куди прямуєте — усьому виною рідкісна друга повня поспіль у вашому знаку. Цього місяця треба ухвалити деякі рішення й дотримуватися їх після першої спроби минулого місяця. Те, що здається вам правильним, певно правильно для вас безпосередньо тепер.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Що означає молодик: Якщо останнім часом відчували потребу подбати про власне здоров’я, то нині слушний час для цього. Додайте до своєї активності задоволення, покликане оптимізувати й зміцнити ваше тіло, щоб просунутися вперед. Киньте собі виклик і створіть танцювальні кроки, гідні TikTok. Річ не в тому, щоб бути супермоделлю, а в тому, щоб активізувати своє тіло, розум і душу та полюбити їх. Сміх — найкращі ліки проти більшості хвороб, реальних чи уявних. Звичка отримувати насолоду від фітнесу подарує вам незабутні результати впродовж наступних шести місяців. Додайте цікавинки до свого звичного розпорядку дня, оскільки цей молодик допоможе вам знаходити красу в дрібних повсякденних речах і тішитися через служіння та допомогу іншим.

Що означає повня: Ви добре приховуєте щось від інших, але не так добре вмієте приховувати щось від себе, тому цієї повні можете стикнутися з потужними емоціями. У кінцевому підсумку це піде вам на користь, бо поглянете на себе й на причини своїх дій з іншого боку. Минулого місяця повня надихнула вас на деякі початкові ідеї, а повня у тому ж знаку в серпні допоможе вам завершити роботу й подарує трохи часу для емоційного зцілення. Також ви можете побачити яскраві прояви власної інтуїції — довіряйте своїм інстинктам, хоч якими дивними вони вам здаються.

Текст: Stella Nova

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.