До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівська родина попрощалася з Єлизаветою II

В останню подорож з Букінгемського палацу королеву Єлизавету II супроводжувала велика королівська процесія, що везла її труну на лафеті повз визначні пам’ятки Лондона до історичної зали Вестмінстерського палацу, де її тіло лежатиме до похорону наступного тижня.

Ввечері, 13 вересня, рідні королеви Єлизавети II мали останню можливість віддати їй шану на самоті в Букінгемському палаці перед тим, як 14 вересня розпочався офіційний етап перенесення труни королеви до Вестмінстерського палацу.

Реклама

Втрачати рідну людину, коли за тобою спостерігає весь світ, безсумнівно, важкий тягар для близьких королеви. Від Чарльза III, який не мав жодної вільної години у своєму насиченому графіку, до принцеси Анни, яка супроводжувала матір у траурній процесії із Шотландії до Букінгемського палацу. "Для мене було честю та привілеєм супроводжувати її в останніх подорожах та бути свідком вияву любові й поваги з боку багатьох людей", — сказала Анна.

14 вересня новий король Великої Британії йшов за труною разом зі своїми братами й сестрами. Їх супроводжували принци Вільям і Гаррі. Процесія розпочалася в Букінгемському палаці, прямувала повз визначні пам’ятки Лондона й завершилася в історичному залі Вестмінстерського палацу. Там зібралася вся королівська родина, щоб попрощатися з Єлизаветою II.

Далі зал буде підготовлений для цілодобового публічного відвідування. Очікується, що впродовж наступних днів палац відвідають сотні тисяч людей. За оцінками поліції, очікування в черзі біля Вестмінстерського палацу може тривати годинами, а черга може розтягнутися до 15 км.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.