До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як сформувати запит: експертний гід по лунологіі

У непевні часи дедалі більше людей починають приділяти увагу духовним практикам, щоб відчувати впевненість у завтрашньому дні. З цією метою астролог і автор книги "Лунологія" Ясмін Боланд склала покроковий посібник, який допоможе правильно формувати запити і усвідомлювати свої цілі.

Как загадывать желания в новолуние эффективно.Photo: Getty Images

Коли щось у житті йде не так — загубилися ключі, зламався ноутбук, а довгоочікувана посилка прибула до вас в ту саму мить, коли ви вийшли з дому, — ви пояснюєте усі невдачі ретроградним Меркурієм. Але як стосовно того, щоб згадати все хороше? Яке астрономічне тіло підтримує нас?

Реклама

Що ж, ви можете здивуватися, але Місяць тут може вам зарадити. І правда, за словами астролога й автора книги "Лунологія" Ясмін Боланд, Місяць давно має здатність реалізувати наші мрії, варто лише правильно його про це попросити. "Історично склалося, що Місяць тісно пов'язаний з магічними ритуалами, — каже Боланд. — У лунології ми працюємо з молодиком і повним місяцем, визначаючи наміри на молодик і відпускаючи їх на повний місяць".

Ближче до мрії

Отже, з чого почати? За словами Боланд, усе, що потрібно зробити, — це попросити Всесвіт. Це називається формуванням запиту. Практика формування запиту схожа на формування новорічних обіцянок самому собі, тільки замість того, щоб покладатися винятково на власну силу волі (щоб раз і назавжди відмовитися від шоколаду або нарешті набратися хоробрості і попросити про підвищення), формуючи запит, ви закликаєте сили Всесвіту додатково вас підтримати.

"Щоб здійснити свою мрію, вам необхідно сформувати запит і визначити наміри", — говорить Боланд. Астролог радить поєднувати цю практику з новомісяччям, яке відбувається двічі на місяць, щоб отримати максимум підтримки від Всесвіту. "Молодик — важливий час календарного місяця, коли Місяця не видно з Землі. Небо найтемніше, а вуаль — найтонша", — зазначає Боланд.

Як сформувати запит

За словами Боланд, створити запит не складно. Для початку: виділіть час, щоб відчути вдячність за все хороше у вашому житті. Потім подумайте про людей і ситуації, які роблять вас найщасливішими. Складіть перелік з десяти людей або речей, які роблять вас щасливими і за що ви були вдячні минулого місяця. Надішліть підсвідомі думки з любов'ю і вдячністю людям зі списку.

Потім увімкніть духовну музику, запаліть свічки або розпорошіть ароматичні олії. Заспокойтеся і сконцентруйтеся, зробивши кілька глибоких очищувальних вдихів. Потім визначте 10 найважливіших для вас намірів на найближчі чотири тижні. "Це може бути що завгодно: від отримання нової роботи до розширення кола знайомих, — каже Боланд. — Будьте настільки конкретними чи "розпливчастими", наскільки ви хочете. Немає нічого занадто великого або занадто маленького. Проте, для виконання великих бажань може знадобитися кілька раундів формування запитів у новомісяччя. Єдине правило — ніколи не зв'язуватися з чужою свободою волі".

Потім запишіть усі 10 бажань на аркуші паперу. "Для цього можна використовувати звичайну синю чи чорну кулькову ручку, або чорнильну ручку, або спробувати різнокольорові олівці та фломастери: чим більше енергії ви вкладаєте в процес, тим, імовірно, кращий результат отримаєте, — говорить Боланд. — Потім прочитайте бажання одне за одним, візуалізуючи кожне як таке, що вже здійснилося".

"Застовуйте уяву, щоб дійсно побачити це. А потім спробуйте уявити, як би ви почувалися, якби (і коли) бажання здійснилося. Утримуйте ці почуття і придумайте щось, що підтверджує ваше бажання, і запишіть це. Наприклад, ви можете написати "Я закоханий!", якщо бажаєте любові. Або "Мені подобається моя нова робота!", якщо ви хочете змінити кар'єру", — пояснює астролог.

Здійснення намірів

Звісно, є спокуса написати "сумка Bottega Veneta" і залишити бажання на розгляд Всесвіту, щоб чарівним чином кур'єр доставив вам сумку наступного дня. Але, на жаль, не все так просто. Щоб здійснити наміри, потрібно візуалізувати кроки, які необхідно зробити, аби бажання здійснилося.

"Наприклад, якщо ви хочете знайти нову роботу, то перший крок — розпитати про можливі вакансії чи переглянути оголошення. Або, якщо ви хочете зустріти романтичного партнера, то два очевидних перших кроки — попросити друзів познайомити вас з кимось або зареєструватися на сайті знайомств. Запишіть, як ви збираєтеся реалізувати кожне зі своїх бажань", — пояснює Боланд.

Коли йдеться про придбання сумки-мрії, подумайте, як ви зможете подолати її вартість. На що ви витрачаєте гроші щотижня? На чому ви можете заощадити? Чи не замислювалися ви про продаж одягу, який більше не носите? Хоча, можливо, вам не вдасться "начарувати" потрібну суму, ви зможете зробити це з часом, і до цієї миті може початися період знижок. І ви зможете подякувати Всесвіту за це.

Нарешті, завершіть перший крок формування запиту 15-хвилинною медитацією. "Завершіть медитацію, відпустивши прихильність до своїх бажань. Зробіть це, тричі сказавши "Ом Намо Нараяні" (Ом На-Мое На-РІ-анні). На санскриті це означає "Я віддаюся божественному!". Залишок тижня живіть з усвідомленням, що ви висловили свої побажання Всесвіту. Зробіть усе можливе, щоб вони стали реальністю", — говорить астролог.

Звільнення від затискачів

Наступний крок — відпустити у Всесвіт усе, що утримує вас від здійснення мрії. Боланд радить займатися цим у повний місяць, який буває двічі на календарний місяць, через два тижні після кожного молодика.

"Повний місяць є важливим, бо це час, коли ми віддаємося поривам, які заважають нам проявляти наші наміри", — пояснює астролог. Якщо ви хочете отримати підвищення, тоді відпустіть внутрішній опір по відношенню до важкої роботи і поговоріть з босом; якщо ви хочете стати розсудливим і вийти заміж за незнайомця, з яким щойно познайомилися, тоді вам потрібно дізнатися його номер.

Як же це працює? "У повний місяць погляньте на бажання, які ви записали в новомісяччя. Що вдалося, а чого ще немає? Що б не трапилося, зараз саме час віддати їх божественному. Навіщо? Тому що іноді у Всесвіті припасений кращий план. Отож, щиросердо скажіть "Ом Намо Нараяні"", — радить Боланд.

І, звісно, це неминуче потребує часу. Чи вірите ви в силу Місяця, чи ні, увесь цей процес допоможе зрозуміти, чого ви насправді бажаєте, а це часто є найскладнішою частиною, і допоможе накреслити чіткий план здійснення мрії, а також зрозуміти, що стоїть на вашому шляху, а потім придумати рішення, як з цим упоратися.

Лунологія — це не точна наука. Але в повному сумнівів світі приємно думати, що існує якась вища сила, що допомагає нам досягати бажаного. Все, що потрібно зробити, це попросити. Зрештою, має ж бути щось, що компенсує збитки на Землі, коли Меркурій перебуває в ретрограді.

Текст: Tish Weinstock

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.