До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як рухається кар'єрними сходами кожен знак зодіаку

Хай ви астрологічний скептик, або ж вірите, що зірки і планети мають містичну силу, послухайте про поведінку і різні схильності кожного знака зодіаку.

Photo: Jonathan Daniel Pryce

Якщо ви Діва, то, ймовірно, перфекціоніст, а ваша увага до деталей настільки серйозна, що проявляється і за межами професії. Якщо ви Терези, то, ймовірно, відкриті до альтернативних методів роботи, а творчу енергію і мотивацію відчуваєте яскравіше, працюючи вдома свою діяльність ви підлаштовуєте під себе. Якщо ви Овен або Лев, то, ймовірно, усвідомлюєте, що ви душа компанії у вашому офісі, і ваша соціальна енергія (і, радше за все, балакучість) допомагає всім піокращити настрій.

Реклама

Зважаючи на унікальні риси характеру, визначені вашим знаком зодіаку, щось вам у вашій кар'єрі даватиметься легше, а щось складніше. Хоча до порад, наведених нижче, краще прислухатися без зайвого фанатизму, вони підходять саме вашому унікальному знаку і дійсно рекомендують те, з чим ви здатні впоратися. Продовжуйте читати і дізнайтеся, який наступний крок в кар'єрі відповідає вашому знаку зодіаку.

Photo: Lee Shou Chih
Овен

Порада: почніть розвиватися в несподіваних сферах.

З вашою запальністю, Овене, є кілька сфер бізнесу, які програють від вашого кредо "я це можу". Якщо ви відчуваєте застій на нинішній посаді, немає нічого поганого в тому, щоб поліпшити свої навички, навчитися в новій сфері або отримати пораду від когось, ким захоплюєтеся. Ви і ваше робоче місце від цього лише виграєте.

Photo: Søren Jepsen
Телець

Порада: запитайте в інших, чим їм допомогти.

Тельці відомі своїм приземленим мисленням, і ваші колеги можуть з подивом спостерігати за тим, скільки всього вам вдалося зробити навіть не спітнівши (хоча ви знаєте, що іноді ваш мозок готовий вибухнути). Ваші навички критичного мислення можуть стати в нагоді тому, хто має багато проблем, тому допоможіть там, де це можливо, а добра справа повернеться до вас, коли допомога буде потрібна вам.

Photo: Lee Shou Chih
Близнюки

Порада: подумайте про більш творчий підхід у своїй роботі (і запропонуйте це керівництву).

Близнюки часто стикаються з підозрами щодо "лукавства", але саме їхня зацікавленість і заразлива енергія дозволяють ставати приголомшливими творчими людьми. Якщо вам цікаво, яке майбутнє на вас чекає, спробуйте приєднатися до креативної групи вашої команди і подивіться, як проявиться ваш інноваційний бік.

Photo: Jonathan Daniel Pryce
Рак

Порада: просіть більше критики.

Як чутливий і ніжний водний знак, Раки часто мучаться через почуття провини і дуже картають себе за те, що ми вважали б просто помилкою. Проте немає нічого ганебного в тому, щоб визнати свої помилки і навіть попросити поради, як їх виправити.

Якщо ви щось зробили не так, намагайтеся вийти за межі вашої зони комфорту і попросіть про допомогу або визнайте свої слабкості. Ви нічого не можете зробити з тим, що ви лише людина.

Photo: Jonathan Daniel Pryce
Лев

Порада: довіртеся колезі по роботі чи менеджеру.

З огляду на те, що Леви вважаються одним з найбільш вірних знаків астрологічного спектра, вони відомі не лише зовнішньою упевненістю в собі, а й також відданістю до друзів і відстоюванням своїх прав. Якщо на робочому місці виник конфлікт чи проблема, або щось сталося навіть за межами офісу, і ця ситуація обмежує ваші можливості, подумайте про те, щоб довіритися начальнику, менеджеру чи наставнику і порадитися з ними.

Легко забути, що ми проводимо понад 28 годин на тиждень з людьми, з якими працюємо, тому важливо довіритися їм і створити дружні стосунки. Ключ до успіху позбутися гордині і стати простішим!

Photo: Jonathan Daniel Pryce
Діва

Порада: навчіться вимагати від себе менше.

Поєднання рішучості і жорстка самокритика ось чому так часто Діва зазвичай опиняється на вершині. Проте, це може призвести і до вигоряння, тому Дівам, схильним до непокоєння, слід стежити, щоб пристрасть до роботи і прагнення досконалості не зашкодили.

Найкраще, що може зробити заряджена Діва, нагадати собі, що всі ми помиляємося, а невдачі не обов'язково є тотальним провалом.

Photo: Søren Jepsen
Терези

Порада: прикрасьте своє робоче місце.

На відміну від Дів, Терези вміють цінувати спокій і хорошу енергію у своєму творчому житті, навіть якщо їхній активний розум іноді переживає.

Незалежно від того, працюєте ви з дому чи в офісі, привабливе робоче місце це той простір, де почуватиметеся найкомфортніше, працюючи. Незалежно від того, вибирають Терези настільні рослини, чи купують стіл для роботи або зручний стілець, в хорошому приміщенні цей знак працює якнайкраще.

Photo: Søren Jepsenм
Скорпіон

Порада: наважуйтеся на складні розмови.

Стійкий характер більшості Скорпіонів означає, що вони знають, як проводити нелегку робочу розмову, щоб вирішити проблему

Варто лише пригадати, що багато впливових жінок Скорпіони (до прикладу, Кріс Дженнер), і що іноді найкраще це рішення проблеми безпосередньо "в лоб". Звісно, це залежить від суті питання, але якщо ви зробите це спокійно і зібрано, то, зрештою, ймовірно, подякуєте собі.

Photo: Jonathan Daniel Pryce
Стрілець

Порада: починайте розмову з тими, з ким ви б не стали розмовляти.

Нетворкінг важливий для багатьох професій, але, з огляду на великодушність народжених під знаком Стрільця, таким людям легко налагоджувати зв'язки з іншими (навіть якщо люди спочатку лякаються такого легкого ставлення з боку Стрільця).

Нові професійні зв'язки не часто з'являються просто так якщо тільки вам дуже пощастить, і до них не треба примушувати; багато з них виникають після простої розмови.

Photo: Søren Jepsen
Козеріг

Порада: знайдіть час, щоб заспокоїтися.

Козероги відомі тим, що багато беруть на себе настільки, що можуть несправедливо вважатися самовдоволеними чи святішими за вас. Люди, знайомі з Козерогами, знають, що це не так, але їм слід враховувати, що іноді пристрасть Козерогів до успіху може перешкодити знаходити компроміс (це не завжди погано, але іноді відштовхує).

Козероги, подумайте про те, щоб витратити частину щорічної відпустки на повне відволікання від роботи. Перемкніть свою рішучість і зарядженість на здатність впоратися з ударами, щоб ви мали оптимальний час для відпочинку і насолоджувалися життям поза роботою, і ваше оновлене "я" подякує вам за це.

Photo: Søren Jepsen
Водолій

Порада: зосередьтеся на тому, що вам подобається.

Найчудніший знак в астрологічній карті, Водолій живе і працює абсолютно нестандартно. Ця примхливість проявляється в тому, що у вас є час лише на те, що вам подобається, все інше ви залишаєте на узбіччі так що, можливо, настав час подивитися, як ви можете включити те, що подобається особисто вам, у свою поточну діяльність, або розвиватися десь іще.

Photo: Søren Jepsen
Риби

Порада: поділіться своїми знаннями як наставник.

У бізнесі є кілька речей, які приносять більше задоволення, ніж робота з наставником, який консультує щодо подолання важких етапів побудови професійної кар'єри.

Риби дуже щедрі, особливо, якщо йдеться про їхній час, тому, можливо, захочете взяти під своє крило когось, хто прагне такого самого успіху. Вам буде треба час від часу зустрічатися з підопічним за кавою, щоб дати пораду і вислухати, або розповідати про спосіб вирішення проблем, з якими ви колись стикалися.

Текст: Jonah Waterhouse

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.