До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казати спасибі: кому й за що вдячні відомі українці

До Дня Святого Миколая вийшов відеопроєкт про силу подяки. Героями проєкту стали відомі українці, які розповідали про важливість слова "дякую" і відверто відповідали на особисті запитання.

Сергій Бабкін

Проєкт ґрунтується на розумінні, що прості слова вдячності здатні змінити життя, подарувати усмішку й тепло, зробити навколишній світ трохи добрішим і чуйнішим. Короткі інтерв’ю з героями записано в стильному форматі питання-відповідь, на який надихнуло інтерв’ю американського Vogue 73 Questions With.

Реклама

Відеопроєкт дістав промовисту назву "Цінність говорити Дякую", а свою місію його творці вбачали у важливості нагадати кожному з нас, що нам завжди є за що дякувати нашим близьким і всесвіту.

Герої проєкту, серед яких Алла Клименко, Наталія Нетовкіна, Заріна Нетовкіна, Мартіна Нетовкіна, Володимир Ярославський, Сергій Бабкін та Аревік Арзуманова, відповіли на головні запитання: кому й за що вони вдячні? Що їх надихає? Кому вони вдячні за свій успіх і життєву науку? Хто дарує їм усмішку вранці та сповнює щастям перед сном?

Серія інтерв’ю стала чудовою мотивацією озирнутися на своє життя й подякувати тим, хто по-справжньому заслуговує на це. Особливо коли попереду один з найчарівніших днів у році — День Святого Миколая.

Ювелірні прикраси на героях: ZARINA @ zarina.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.