До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де жити в Парижі: готель 9Hotel Republique

Неподалік від площі Республіки, в одному з найромантичніших і богемних районів Парижа знаходиться новий готель 9Hotel Republique. Цей класичний готель – найкраще місце для зупинки в Парижі для шанувальників мистецтва і музеїв: всього лише 20 хвилин пішки з готелю – і ви в центрі Помпіду, насолоджуєтеся Пікассо, Матиссом і Шагалом.

9Hotel Republique – затишний міський бутик-готель. Він знаходиться в історичній будівлі 1846, яка два роки тому була делікатно відреставрована студією The Castel Veciana Arquitectura. Концепція готелю "Дім вдалині від дому": тут зроблять все, щоб мандрівник або відвідувач Парижа в бізнес-справах не нудьгував далеко від дому. У готелі 48 номерів, кожен – світлий і мінімалістський, в інтер'єрі превалюють дерево і натуральні матеріали. Тут цінують деталі: наприклад, у вестибюлі висить килим ручної роботи, витканий в Новій Зеландії.

Реклама

Якщо оселитися в 9Hotel Republique, то таксі вже не знадобиться. Розташування готелю сприяє прогулянкам: уздовж каналу Сен-Мартен, пішки або на велосипеді, чи по бульвару Маре – по магазинах і в пошуках нових гастрономічних вражень. 9Hotel Republique, кажуть в готелі, ідеальне місце, щоб відчувати себе як вдома, відпочивати, працювати, любити, знаходити, мріяти...

<b>отельпариж</b>

Адрес бутика: 7-9 rue Pierre Chausson, Париж.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.