До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Експерт каже: 22 запитання про шампанське Івану Бачуріну

Шампанське — аристократичний напій, з яким пов’язано безліч чуток і здогадів. Його історія налічує вже кілька століть, популярність постійно зростає, але запитань серед шанувальників бульбашок у келиху не меншає. Одних цікавить, чим шампанське принципово відрізняється від інших ігристих вин, другі мріють розібратися в термінології та не плутати дегоржаж із ремюажем, а треті просто хочуть дізнатися, скільки бульбашок в одній пляшці. На всі ці серйозні й не дуже запитання нам відповів чоловік, який знає про шампанське все, — Іван Бачурін, бренд-амбасадор Moët & Chandon в Україні. Перед початком перегляду рекомендуємо налити й собі келих охолодженого шампанського.

Реклама

На Іванові: вовняна куртка Pal Zeleri; вовняний костюм Lubiam; бавовняна сорочка Barba Napoli; шкіряні лофери Fratelli Rossetti (tsum.ua); годинник OCTO FINISSIMO (bulgari.com).

На моделі: оксамитовий жакет REDValentino; сережки латунь, скло Isabel Marant; штани, поліестер, Gudu; бавовняна сорочка Vince; шкіряні туфлі Kurt Geiger (tsum.ua); браслет SERPENTI VIPER; годинник SERPENTI SEDUTTORI (bulgari.com).

Над проєктом працювали:

Режисер: Anna Bugakova

Оператор: Slava Davydov

Гафер: Alexandr Korzh

Звукорежисер: Xenia Vinogradova

Стиліст: Daria Bihun

Асистент стиліста: Maryna Morhun

Грумінг: Yevgenia Kozlova

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Модель: Natalia Kononenko @L-models

Локація: бар Who&Why

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.