До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cuba Camp — місце, де танцює весь Київ

У Києві не так багато місць, де панує абсолютно розслаблена курортна атмосфера, а танцювати без упину хочеться до самого світання. Створити таку локацію торік вдалося готельєрці Єлизаветі Юрушевій, яка влітку 2020 року відкрила Cuba Camp на Трухановому острові. За майже два сезони роботи Cuba не тільки розширилася, а й неабияк змінилася, залучаючи дедалі більше гостей. Чим ще дивуватимуть на Cuba Camp і чи планують захоплювати світ далі, нам розповіла засновниця Cuba Camp Єлизавета Юрушева.

Про концепт

Ідею Cuba Camp можна вмістити в одному стислому реченні — це острів свободи в центрі мегаполісу. Із цією думкою тут зроблено абсолютно все — від дизайну локації до смислового наповнення. Тут всі проблеми й буденна метушня йдуть на другий план — є тільки музика, нескінченне небо над головою і бажання жити вповні. Для мене також Cuba Camp є якоюсь квінтесенцією літа, коли хочеться встигнути все, потонути в коханні й танцях. Цей проєкт ми придумали під час торішнього локдауну, і він став справді рятівним для багатьох — поки кордони були закриті, тут ми могли хоч трохи відчути атмосферу відпочинку й розслаблення. Став він важливим і для моєї команди — поки наші ресторани й готелі були порожні, частину персоналу ми змогли залучити до роботи над Cuba Camp і максимально зберегли колектив.

Реклама

У нас тут панують три головні принципи — смачно й багато їж, не припиняй танцювати сальсу й живи якомога яскравіше. Мені здається, що людям сьогодні бракує таких місць — зрозумілих і щирих, і я втішена, що моїй команді вдалося втілити такий задум у життя.

Що змінилося

Для мене торішня Cuba Camp і нинішня — це абсолютно різні проєкти, попри те, що загальний концепт, по суті, не змінився. Передусім ми стали масштабнішими. Замість двох барів у нас тепер їх п’ять, замість п’яти барменів тепер працюють 17, з’явилася тераса над водою і збільшилася кількість посадкових місць. Змінилася й візуальна частина — ми перефарбували всі мурали, додали безліч нових елементів декору, які не перестають дивувати наших гостей.

Цього літа ми перетворилися на справжній нічний клуб просто неба, де можна послухати улюблену музику, що є в кожного в плейлисті — від вічних гітів Бейонсе до запального MONATIK. В одну з останніх субот у нас на майданчику було понад 3000 осіб. Я щаслива, коли бачу навколо людей, що танцюють. До того ж танцювати приходять і в будні дні — ми працюємо із середи по неділю. Спершу в нас сальса, а потім вже починається диско. Танці — це запит наших гостей. Минулого року щочетверга ми влаштовували перегляди фільмів, але людей приходило не дуже багато, а в коментарях всі просили музику. Я вважаю, що нам вдалося досягти головного: говориш Cuba Camp — уявляєш танці.

Також цього літа максимально різноманітною стала наша дитяча програма. Аніматори працюють з п’ятниці по неділю й одночасно ми можемо прийняти не менш як 50 дітей. До речі, моя дитина безпосередньо зараз перебуває на Cuba Camp і її звідти не забрати — майстер-класи, спортивні змагання й мильні гірки не дають нудьгувати.

Що в планах

Я поки не хочу розкривати наших планів щодо наступного сезону, але точно можу сказати, що Cuba Camp буде, і, можливо, не тільки в Києві. Мені дуже хочеться відкрити "Кубу" в Одесі — біля моря це буде ще особливіша й привабливіша атмосфера. Також ми ведемо переговори з партнерами стосовно відкриття Cuba Camp в іншій країні, тож підписуйтеся на нас і стежте за новинами, а ще ліпше, приходьте танцювати на "Кубу", адже літо таке недовге...

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.