До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip

Легко вміщується в кишеню, дає змогу робити чудові селфі без рук і знімати нічні відео без штатива — стильний складаний смартфон із суцільним згинним екраном Samsung Galaxy Z Flip з початку квітня можна придбати і в Україні.

Samsung Galaxy Z Flip — амбітний гаджет, гідний найвищої похвали. Це перший у світі гнучкий смартфон з екраном з ультратонкого скла, яке легко гнеться. Коли бачиш цей трюк уперше — відчуваєш неймовірний захват. На новинку звертають увагу всі, тож якщо віддаєте перевагу нестандартним речам — це ваш гаджет.

Реклама

Смартфон презентували в лютому на конференції Unpacked 2020 у Сан-Франциско. "Ми переосмислюємо досвід взаємодії зі смартфоном — представляючи новинку, сказала Ребекка Херст, маркетинг-директорка Samsung. — Форма, розмір, підхід до використання — нічого подібного ви не бачили. Цей телефон — утілення інновації, він для першопрохідців". Варто пояснити, що за цим стоїть.

Перше, чим полонить Z Flip, — дизайн. Компактний, стильний, з плавними лініями — навіть просто поклавши його на стіл за вечерею з друзями, ви гарантовано опинитеся в центрі уваги. У закритому вигляді він легко вміщається на долоні й подібний до тонкого жіночого аксесуара, наприклад, пудрениці. А відкривши його одним рухом руки, ви отримаєте повноцінний смартфон з дисплеєм 6,7 дюйма, зручний у роботі. У цьому сенсі Samsung Galaxy Z Flip ідеально вписується в тренди мінімалізму й осмисленого ставлення до речей. Ми звикли до того, що смартфони з кожним роком стають все більшими, їх неможливо покласти в кишеню — але навряд чи це комусь із нас по-справжньому зручно.

Коли вперше закриваєш Z Flip, відчуття незвичні — а раптом екран розламається навпіл? Але ні — Samsung, здається, змінюють закони фізики: дисплей Dynamic AMOLED зроблений з ультратонкого скла Samsung Ultra Thin Glass, яке легко згинається й розгинається — до 200 тисяч разів. Водночас у відкритому вигляді місця згину майже не видно. Співвідношення сторін дисплея 21,9: 9 ідеальне для перегляду фільмів у кінематографічному форматі, а сам дисплей зменшує навантаження на очі завдяки зниженню шкідливого випромінювання.

Ще одна революція в смартфоні — потайний шарнірний механізм Hideaway Hinge. Він фіксує згин на 90 градусів, і ось тут починається найцікавіше — той самий новий досвід взаємодії зі смартфоном, про який говорили на презентації. По суті, разом із Samsung Galaxy Z Flip ми отримуємо мініноутбук з двома екранами по 4 дюйми. Коли ви наполовину розкриваєте смартфон, він автоматично переходить у режим Flex і ділить екран на дві частини: верхня перетворюється на зону перегляду, а нижня — на панель керування. Зігнувши гаджет, можна поставити його на стіл: на верхньому екрані дивитися серіал на YouTube, а на нижньому — читати коментарі або шукати інші відео, або брати участь у відеоконференції в ZOOM і паралельно відповідати на повідомлення. Саме такий вигляд і має бути в смартфона у 2020 році — щоб максимально полегшувати життя в режимі багатозадачності, робити його мобільнішим і простішим.

Samsung Galaxy Z Flip обладнаний двома камерами. На передній панелі розміщена селф-камера в 10 мегапікселів — фото можна робити, не відкриваючи смартфона. На задній — камера з двома ширококутними об’єктивами, з роздільною здатністю матриці 12 мегапікселів. Якщо ви любите дивувати підписників у своєму Instagram нестандартними знімками, то точно оціните можливості Z Flip. Режим hands free дає змогу робити найвигадливіші селфі без рук, а в розкладеному вигляді, зафіксувавши смартфон під будь-яким кутом, можна зробити знімки з різних ракурсів. Для того щоб зробити чудове групове фото або зняти якісне відео, штатив не знадобиться: просто встановіть телефон на будь-яку тверду поверхню — і тіштеся процесом знімання.

В Україні смартфон представлений у двох кольорах: сяйний аметист і чорний діамант. Гаджет компактний і легкий, важить 183 грами: його зручно кинути в кишеню улюбленого тренча або худі й вирушити на прогулянку, не думаючи про сумку або рюкзак. Смартфон легко використовувати на ходу, перебігаючи з однієї зустрічі на іншу, зокрема й з кавою в руках. Навіть якщо телефон закритий, ви завжди будете на зв’язку — побачите дзвінок і повідомлення в месенджері, а також перевірите час і заряд смартфона.

Придбати новинку можна в брендових магазинах Samsung Experience Stores, а також у крамницях і на сайтах партнерів за рекомендованою ціною 41 999 грн. У період до 24 травня кожен покупець отримає в подарунок стильний чохол з крафтової шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.