До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Провокація й годі: Ріанна представила автобіографію

Ріанна вміє привертати увагу і провокувати. У своєму Instagram вона опублікувала світлину, на якій позує оголеною, прикриваючись лише однією книжкою – своєю новою візуальною біографією під назвою Rihanna.

Rihanna – це 504 сторінки, на яких зібрані фотографії артистки різних років, а також розказана історія успіху дівчинки з Барбадосса, яка до 30 років змогла не лише стати відомою співачкою, а й створити повноцінну fashion-імперію.

Реклама

<b>Rihanna_Album</b>

Доступний альбом в кількох варіаціях. Його класична версія коштує 140 фунтів, але є ще й арт-пропозиція – Rihanna: Luxury Supreme продається в парі з настільною книжковою підставкою, вилитою зі смоли і покритою 18-каратним золотим кольором із дзеркальною обробкою.

Rihanna: Luxury Supreme

Для найвідчайдушніших шанувальників у видавництві підготували особливий набір – Rihanna: Ultra Luxury Supreme, до якого входить мармуровий постамент, зроблений вручну в Португалії. Його, до речі, у продажі вже немає.

Rihanna: Ultra Luxury Supreme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.