До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов тизер фінального сезону "Вбиваючи Єву"

У мережі з’явився тизер четвертого (і останнього) сезону серіалу "Вбиваючи Єву". Прем’єра фінальних епізодів шоу відбудеться 27 лютого 2022 року і, як показує трейлер, глядачам не варто сподіватися хепіенду.

Новий сезон серіалу "Вбиваючи Єву" складатиметься з восьми серій. Тизер фінального сезону починається з того місця, де закінчився третій сезон — з Єви (Сандра О) і Вілланель (Джоді Комер), що стоять спиною до Тауерського мосту в Лондоні. У відео чується голос Каролін (Фіона Шоу), яка запитує: "Ви коли-небудь думали, що могло б статися, якби ми не зробили того, що зробили?". Далі на коротких кадрах з’являються Вілланель, Єва і Каролін. Наслідки дій головних героїнь починають наздоганяти їх.

Реклама

Очевидно, в 4-му сезоні шоу "Вбиваючи Єву" очікуються сюжетні повороти, які змусять глядачів понервуватися. Прем’єра майбутнього четвертого й останнього сезону драматичного серіалу відбудеться 27 лютого 2022 року на BBC America, а історія Єви й Вілланель, нарешті, добіжить кінця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.