До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов новий трейлер фільму "Бетмен"

Кінокомпанія Warner Bros. представила новий гостросюжетний трейлер фільму "Бетмен" з Робертом Паттінсоном і Зої Кравіц у головних ролях. У ньому глядачам демонструють, як розвиваються стосунки між темним лицарем і Селіною Кайл, а також показують ворогів Бетмена — Загадника, якого зіграв Пол Дано, і Пінгвіна у виконанні Коліна Фаррелла.

Роберт Паттинсон и Зои Кравиц в фильме Роберт Паттінсон і Зої Кравіц у фільмі "Бетмен", 2022
Роберт Паттинсон и Зои Кравиц в фильме Роберт Паттінсон і Зої Кравіц у фільмі "Бетмен", 2022

Згідно з офіційним синопсисом фільму, Брюс Вейн знову бореться з лиходіями Готем-Сіті. Маючи всього кілька довірених союзників — Альфреда Пенніворта і лейтенанта Джеймса Гордона — серед корумпованої мережі міських чиновників, Бетмен бореться з ворогами й захищає своїх співгромадян.

Реклама
Роберт Паттинсон в фильме Роберт Паттінсон у фільмі "Бетмен", 2022
Зои Кравиц в фильме Зої Кравіц у фільмі "Бетмен", 2022

У новому трейлері є можливість ближче познайомитися з героїнею Зої Кравіц. За словами актриси, щоб краще втілити Жінку-кішку на екрані, вона вивчала схеми реальних кошачих боїв. Така ідея спала їй на думку під час роботи з координатором трюків Робом Алонсо. "Ми спостерігали за кішками й левами і за тим, як вони б’ються, — сказала Кравіц, — і говорили про те, що насправді можна зробити, коли ти невеликого зросту й фізично поступаєшся Бетмену. Тож ми підготували кілька справді цікавих сцен, що ґрунтуються на різних видах бойових мистецтв і капоейри, а також танцювальних рухах, подібних до котячих".

Прем’єра фільму "Бетмен" запланована на 4 березня 2022 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.