До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві покажуть фільм-виставку про Девіда Бові

Поринути у світ легендарного музиканта Девіда Бові можна буде 21 січня – в український прокат виходить фільм-виставка "Девід Бові – це" (David Bowie is). Цей фільм був знятий в 2013 році в Лондоні і став хітом прокату по всьому світу.

"Девід Бові – це" – незвичайне кіно: це фільм про виставку "David Bowie is", яка відкрилася в 2013 році в лондонському музеї Вікторії і Альберта. Рукописи музиканта, костюми і реквізит з виступів, унікальні фотографії і відео – на виставці шанувальники Бові зробили справжню подорож по світу музиканта. Виставка стала хітом в Лондоні – за час роботи її відвідали 300 тисяч чоловік, а потім вирушила на гастролі по світу, побувавши в Болоньї, Барселоні, Токіо та інших містах, де її побачили півтора мільйона глядачів.

Реклама
На виставці "Девід Бові – це"

Фільм "Девід Бові – це" знятий під час роботи виставки. Його режисер – Хеміш Гамільтон, лауреат премії BAFTA, знімав церемонії нагородження премії "Оскар" і церемонію відкриття Олімпійських Ігор в Лондоні в 2012 році.

Читайте також:

У всій красі: Вєня Брикалін про виставку Олів'є Тіскенса в Музеї моди Антверпена

Що потрібно знати про фільм "Примарна нитка"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.