До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У новому епізоді "Друзів" з’явиться Джастін Бібер

Возз’єднання "Друзів" — одна з найочікуваніших подій на телебаченні. Вперше про те, що актори улюбленого серіалу знову зустрінуться на знімальному майданчику, було оголошено ще на початку 2020 року, але знімання епізоду тричі відкладали через пандемію. Попри наявний ажіотаж, продюсери й далі підігрівають інтерес до серії. У мережі з’явилися новини, що ніхто інший, як Джастін Бібер з’явиться в шоу з епізодичною роллю.

Фото: @justinbieberФото: @justinbieber

Кажуть, що Бібер знявся в епізоді в костюмі "Спудніка", який уперше глядачі побачили в шостій серії восьмого сезону шоу "Той, що з вечіркою на Гелловін" (The One with the Halloween Party). У костюмі картоплини спершу з’явився Росс, персонаж Девіда Швіммера.

Реклама
Дэвид Швиммер, Дженнифер Энистон и Лиза КудроуДевід Швіммер, Дженніфер Еністон і Ліза Кудроу

"Джастіна дуже втішила можливість взяти участь у зніманні, тож він не заперечував проти того, щоб з’явитися в безглуздому костюмі", — сказало джерело The Sun.

Це не вперше, коли Джастін виявляє інтерес до популярного ситкому. Минулого року він здивував туристів, побувавши на знімальному майданчику Worner Bros. "Друзі" для епізоду "Шоу Елен Дедженерес". Прем’єра епізоду відбудеться наприкінці 2021 року. А нам залишається тільки сподіватися на дует Джастіна й Фібі з піснею Smelly Cat.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.