До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Селена Гомес – нова муза Вуді Аллена

У ряду муз Вуді Аллена, серед яких – актриси Скарлетт Йоханссон, Кейт Бланшетт, Емма Стоун – поповнення: стало відомо, що в новому фільмі режисера зніметься співачка Селена Гомес. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. На знімальному майданчику компанію Гомес сладуть Ель Фаннінг та молодий актор Тімоті Чаламет ("Інтерстеллар"). У співачки переконлива фільмографія: з 10 років Селена Гомес знімається у серіалах та кіно ("Ханна Монтана", "Діти шпигунів", "Сусіди").

Селена Гомес під час турне Австралії, 2016

Селені Гомес 25 років і вона – одна з найпопулярніших співачок світу, число фоловерів в Instagram якої – 125 мільйонів осіб. Подробиці нового проекту Вуді Аллена поки не розголошуються, але відомо, що співачка зіграє головну роль, а продюсувати фільм буде Amazon Studios. Роботу над новим проектом 81-річний режисер, який славиться своїм трудоголізмом і знімає по фільму на рік, розпочне вже в цьому році. Тимчасом 1 грудня у світовий прокат вийде новий фільм режисера – "Колесо огляду" з Кейт Вінслет та Джастіном Тімберлейком у головних ролях.

Реклама
Вуді Аллен і Кейт Вінслет на зйомках "Колеса огляду"

Читайте також:

Якою буде екранізація "Ворошиловграда"

Плейлист "Атомної блондинки": Джордж Майкл, Висоцький і Queen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.