До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оскар 2019: найкращі моменти церемонії

У ніч на 25 лютого в Лос-Анджелесі минула церемонія "Оскар". Цього року у неї не було ведучих, тому розважити публіку в залі і перед екранами з усіх сил намагалися ті, хто виходив на сцену для оголошення переможців, а ще запрошені гості. Настрій задали легендарні Queen, які виконали безсмертні хіти We Will Rock you, We Are The Champions. Ймовірно, вони зарядили везінням Рамі Малека, який отримав "Оскара" як найкращий актор за роль Фредді Мерк'юрі у "Богемній рапсодії".

Виступ Queen

Найсмішніший вихід на церемонії був у Мелісси Маккарті і Браяна Тайрі Генрі: оголошувати переможців у категорії "Найкращий художник костюмів" вони вийшли у безглуздих ексцентричних образах: на шлейфі сукні Мелісси, наприклад, були нашиті м'які пухнасті кролики. Найзворушливіші промови на церемонії сказали Леді Ґаґа і Олівія Колман. Перша отримала "Оскара" за найкращий саундтрек, і зі сцени зізналася, що вона не змогла б виконати цю композицію з кимось крім Бредлі Купера. "Якщо у вас є мрія, боріться за неї", – завершила свою промову співачка. Зі сльозами на очах вийшла на сцену за своїм першим у житті "Оскаром" Олівія Колман, яка до останнього не вірила, що може виграти. Промову вона адресувала всім дівчаткам, які намагаються стати акторками. "Коли розучуєте свої тексти напередодні кожної нової ролі, пам'ятайте: з вами може трапитися все, що завгодно". Приз за свободу і безпосередність можна віддати Френсіс Макдорман, яка отримала свій "Оскар" минулого року: акторка, відома своєю байдужістю до моди, з'явилася на сцені в довгій вечірній сукні і розтоптаних гумових біркенштоках. Найкращі і найбільш зворушливі моменти "Оскара" – в репортажі Vogue.ua:

Реклама

<b>лучшие моменты Оскар</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.