До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невпізнанні Джулія Робертс і Шон Пенн у серіалі "Газліт"

Джулію Робертс рідко можна побачити на телебаченні — але ці появи завжди дуже ефектні. Цього року актриса з’явиться в довгоочікуваному політичному трилері "Газліт" (Gaslit) — і на першому кадрі Робертс майже не впізнати. Вона грає Марту Мітчелл, світську левицю з Арканзасу, яка була одружена з Джоном Мітчеллом (Шон Пенн), генеральним прокурором США за часів Річарда Ніксона, і стала неоднозначною фігурою після того, як дала коментарі про участь президента у Вотергейтському скандалі. Серіал виходить 24 квітня.

"Газліт" — політичний трилер, що його створили Роббі Пікерінг ("Містер Робот") і Метт Росс ("Капітан Фантастика"). Він показує глядачеві історію Вотергейтського скандалу з маловідомого боку — через особистість Марти Мітчелл. Марта любила гарне світське життя, у неї був яскравий і характерний образ — гігантські окуляри "котяче око" і яскраві сукні, але не це головне. З моменту свого прибуття до Вашингтона Марта мала величезний вплив на американську політику, а також була завсідницею ток-шоу, любила пліткувати з репортерами про роботу свого чоловіка. Коли Джон Мітчелл намагався завадити їй дізнатися подробиці Вотергейту, вона запідозрила щось і спробувала попередити пресу. Потім її нібито тримали в полоні, били й дискредитували ті, хто захищав уряд. Зрештою вони з Джоном розлучилися, його ув’язнили за кривосвідчення, змову й перешкоджання правосуддю. В інтерв’ю Ніксона Девіду Фростові в 1977 році колишній президент сказав: "Якби не Марта, не було б Вотергейту".

Реклама

Серіал створений за мотивами захопливого першого сезону подкасту Slate Slow Burn, у якому досліджується роль Марти у Вотергейтському скандалі. У трейлері ми бачимо майже невпізнанних Джулію Робертс і Шона Пенна в ролі Марти й Джона Мітчеллів у розкішних образах у стилі 1970-х. Прем’єра серіалу "Газліт" відбудеться 24 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.