До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде новий ремейк "Білосніжки" від Disney

Це офіційно: через кілька років підготовки студія Disney все-таки підтвердила ремейк "Білосніжки". Продюсери нарешті знайшли актрису, яка зіграє витончену принцесу з порцеляновою шкірою. Розповідаємо все, що потрібно знати про фільм Disney, включаючи акторський склад і сценарій.

Виконавиця ролі Білосніжки Рейчел Зеглер

Роль Білосніжки в Голлівуді завжди віддають кращим з кращих. Так, за останні роки цю роль зіграли Лілі Коллінз (в "Білосніжці" Тарсема Сінгха) і Крістен Стюарт (в "Білосніжка і мисливець"). І ось нарешті Дісней знайшли актрису, яка зіграє принцесу в новому фільмі: це дебютантка Рейчел Зеглер. Рік тому, коли їй було 17 років, Рейчел Зеглер вибрали на головну роль у "Вестсайдській історії" Стівена Спілберга. Фільм, що став новою інтерпретацією історії про Ромео і Джульєтту, вийде в прокат в цьому році.

Реклама

Що ж, тим символічніше, що таку велику роль — роль Білосніжки — дівчина отримала ще до того, як мюзикл було випущено. "Вестсайдська історія" — не єдина велика роль юної актриси. Вона також заявлена ​​як виконавиця головної жіночої ролі у супергеройському кіно Shazam! Лють богів у 2023 році. Струнка статура, довге чорне як смоль волосся і голос, здатний змагатися з найбільшими іконами Бродвею — не дивно, що Зеглер була обрана на роль Білосніжки.

Кадр із фільму "Білосніжка і мисливець"

Таким чином Зеглер приєдналася до Лілі Джеймс, Еммі Вотсон, Наомі Скотт, Ель Фаннінг в довгому переліку актрис, які оживили легендарну принцесу. У режисерському кріслі — кліпмейкер і режисер Марк Вебб, який працював над перезапуском франшизи про Людину-павука. Він зізнається, що відразу ж бачив у головній ролі тільки Рейчел. "Незвичайні вокальні дані Рейчел — це лише чаcтина її таланту", — сказав він журналу Deadline.

Рейчел Зеглер у зйомці американского Vogue (фото Stefan Ruiz)

За останні роки студія Disney зняла ремейки "Попелюшки" і "Красуні і чудовиська", і тепер настала черга Білосніжки. Нагадаємо, що перший повнометражний анімаційний фільм "Білосніжка", натхненний казкою братів Грімм, вийшов у 1938 році і отримав почесний Оскар в 1939 році. Для багатьох із нас "Білосніжка і сім гномів" — це певною мірою відбиток минулої епохи і дуже романтична історія кохання, дія якої відбувається під звуки оркестру. Режисер Марк Вебб має намір заново винайти казку, зберігши її чари. А Рейчел Зеглер вже пообіцяла зіграти Білосніжку без непотрібної сентиментальності. Тексти пісень пишуть Бен Пасік і Джастін Пол, автори культових пісень з мюзиклів "Ла Ла Ленд" і "Найбільший шоумен". Сценарій напише Ерін Крессида Вілсон, яка відповідала за адаптацію книги Гілліан Флін "Дівчина в потязі" для великого екрану.

Яким вийде ремейк "Білосніжки", дізнаємося вже в наступному році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.