До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула прем'єра другого сезону серіалу "Велика маленька брехня"

Галас навколо повернення "Монтерейської п'ятірки" тривав з тих пір, як фінал першого сезону перетворив Мадлен, Селесту, Джейн, Ренату і Бонні з домогосподарок в убивць. І ось, нарешті, 29 травня в Нью-Йорку відбулася прем'єра довгоочікуваного другого сезону серіалу "Велика маленька брехня".

Різ Візерспун, Зої Кравіц, Лора Дерн, Шейлін Вудлі, Ніколь Кідман і Меріл Стріп

Прем'єру одного з найгучніших хітів HBO відвідали члени акторського складу та інші зірки. В яскравих образах з'явилися головні героїні шоу: Різ Візерспун, Зої Кравіц, Лора Дерн, Шейлін Вудлі, Ніколь Кідман і Меріл Стріп. Зої Кравіц, амбасадор Saint Laurent, вибрала міні-сукню французького модного Дому з колекції осінь-зима 2019/2020. Колеги Кравіц залишилися вірними своїм власним перевіреним модним формулами. Так, Різ Візерспун з'явилась у міді-сукні без бретелей Elie Saab. Ніколь Кідман вибрала прикрашений пір'ям та лелітками костюм Michael Kors. Шейлін Вудлі оповилася в Dior з чорного напівпрозорого тюлю, а новоприбула в серіал Меріл Стріп обрала сукню розслабленого силуету Oscar de la Renta. Лора Дерн долучилася до лав Кравіц і також з'явилася в Saint Laurent.

Реклама

<b>BLL премьера</b>

Нагадаємо, другий сезон серіалу "Велика маленька брехня" буде зосереджений на розслідуванні смерті Перрі, яким займатиметься його мати (Меріл Стріп). Прем'єра шоу відбудеться 9 червня на телеканалі HBO.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.