До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися в кіно на канікулах всією сім'єю

Новорічні свята чудовий час, щоб провести його з сім'єю. Наприклад, сходити в кіно. всією родиною Напередодні новорічних канікул vogue.ua вибрав п'ять фільмів в прокаті, які можна подивитися.

"Пітер Пен і Аліса в країні чудес"

"ПітерПеніАлісавКраїніЧудес"цеісторіязрозряду "ащо, якщо?": Що, якбиюніАліса, героїняЛьюїсаКеролла, іПітерПензказкиДжеймсаБаррі, булисестроюібратомдотого, якпочалисяїхнізнаменитіісторії?.. У новій казці лауреата премії "Оскар" Бренди Чепман грають Анджеліна Джолі, Майкл Кейн і Девід Ойелоу. Це захоплююча і драматична історія про двох культових і улюблених усіма героїв Алісу і Пітера Пена. Сходіть, не пошкодуєте святковий настрій гарантовано.

Реклама
"Казки старого мірошника"

Зворушлива казка з найкращими українськими акторами в головних ролях: це Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Анатолій Хостікоєв, Олексій Вертинський, Олеся Жураковська. Головний герой фільму відважний солдат Адам (Олексій Богданович), який повертається з битви і дізнається, що його рідне село знаходиться в полоні у злих чар... Сценарій написаний на основі українських народних казок.

"Диво-жінка 1984"

Мабуть, один з найочікуваніших блокбастерів 2020 року. Дивитися всією родиною продовження історії про пригоди Діани Прінс можна сміливо: вікові обмеження фільму від 12 років, так що якщо вашим дітям є 12 і вони люблять супергероїв і вирізняють комікси Marvel від DC, це те саме. У другій частині "Диво-жінки" (нагадаємо, перша частина пригод про амазонку Діану Прінс зібрала 800 мільйонів у прокаті в 2017 році) ми вирушаємо в 1984 рік. Амазонка Діана Прінс носить діловий костюм і працює в музеї археології. Якось до музею надсилають загадковий артефакт, який треба досліджувати. Згодом зясується, що цей таємничий артефакт може виконувати бажання...

"Юки"

"Юки" — так в НХЛ (Національна хокейна ліга) називали гравців українського походження. І саме їм — 10 українцям, які домоглися успіху в світовому хокеї — присвячений фільм "Юки". "Їхні історії викликають захват і мотивують! Через відчай і біль до успіху, через свободу і спрагу перемагати до тріумфу — їхні імена назавжди вписані в історію найвідомішої хокейної ліги — NHL. Іван Грецький, Орест Кіндрачук, Ерік Нестеренко, Іван Буцик, Руслан Федотенко і багато інших. Режисер стрічки — документаліст Володимир Мула, а сценарій фільму створений на основі багаторічних досліджень міжнародних архівів.

"Мій сусід Тоторо"

"Мій сусід Тоторо" мультфільм японського класика Хаяо Міядзакі, з творчістю якого має познайомитися кожен, хто любить кіно, незалежно від віку. Міядзакі зняв цей фільм-аніме в 1988 році: перший прокат не був вдалим, багато хто сприйняв фільм як занадто експериментальний, і популярність цей фільм здобув лише через кілька років. Сьогодні історія про пригоди двох дівчаток і зворушливого монстра стала класикою аніме, а його герой Тоторо для японців такий же культовий, як і Вінні-пух для британців. У прокаті "Мій сусід Тоторо" йде в українському озвученні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.