До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі в трейлері фільму "Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес"

Уже з 26 листопада в українських кінотеатрах можна буде переглянути сімейне фентезі "Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес". У новій казці лауреатки премії "Оскар" Бренди Чепман грають Анджеліна Джолі, Майкл Кейн і Девід Оєлоу. Судячи з трейлеру, на нас чекає захоплива й драматична історія про двох культових і улюблених усіма героїв — Алісу й Пітера Пена.

Фентезі засноване на класичних казках Льюїса Керролла і Джеймса Баррі. Згідно із синопсисом, "перш ніж Аліса потрапила в Країну Чудес, а Пітер став Пеном, вони були братом і сестрою. Їхні пригоди почалися завдяки силі уяви, успадкованій від люблячої матері й фантазера-батька. Хоч з якими випробуваннями стикається їхня сім’я, вони ніколи не забувають мріяти...". Анджеліна Джолі грає матір Пітера й Аліси. Для актриси, яка останнім часом дедалі більше опікується правозахисною та благодійною діяльністю, — це повернення на екрани після тривалої перерви.

Реклама

Режисер стрічки — Бренда Чемпен, лауреатка премії "Оскар" за анімаційний блокбастер "Хоробра серцем", а також авторка сценарію до оригінального мультфільму "Король Лев" і "Красуня і Чудовисько". Прем’єра стрічки відбулася в січні цього року на кінофестивалі "Санденс".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.