До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Армі Гаммера звинуватили у зґвалтуванні

У четвер, 18 березня, поліція Лос-Анджелеса повідомила, що Армі Гаммер перебуває під слідством за звинуваченням у вчиненні замаху на зґвалтування. Актор є головним підозрюваним у сексуальному насиллі, про яке 3 лютого повідомили в поліцію.

Арми ХаммерАрмі Гаммер

Дівчина, на ім’я Еффі Анґелова (Effie Angelova), звинуватила Армі Гаммера в жорстокому зґвалтуванні. Як заявила Еффі, на момент зґвалтування у 2017-му їй було 20 років. Вона розповіла, що познайомилася із зіркою фільму "Називай мене своїм ім’ям" у Facebook, вони якийсь час зустрічалися, і актор на той час був одружений.

Реклама

Еффі стверджує, що Гаммер знущався впродовж чотирьох годин й неодноразово бив її обличчям об стіну. "Я думала, він уб’є мене", — каже дівчина.

Адвокатка потерпілої Глорія Оллред влаштувала пресконференцію, під час якої Еффі спілкувалася з журналістами. Оллред передала в поліцію всі подробиці, включно зі знімками травм Еффі. Під час пресконференції в Zoom Оллред також показала світлину, на якій Еффі й Гаммер позують разом.

Звинувачення з’явилися після кількамісячного ширення мережею повідомлень про сексуальні вподобання Гаммера, а також після того, як його колишня дівчина Пейдж Лоренце розповіла Vanity Fair про їхні екстремальні стосунки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.