До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 фільмів, які не можна пропустити у травні

Римейк культового мультфільму Disney, повернення Джона Віка і комедії – Vogue UA розповідає про головні кінопрем'єри травня.

"Шахрайки"

Енн Гетевей і Ребел Вілсон грають розкішну пару шахрайок, які хвацько обманюють чоловіків. Героїня Гетевей – професійна аферистка, яка за допомогою спокушання чоловіків досягає поставлених цілей. Вілсон грає її ученицю, якій ще належить багато чого навчитися. Ця історія вже знайома глядачам: "Шахрайки" – римейк комедії "Казки на ніч", знятої 1964 року, в якій грав Марлон Брандо.

Реклама

Прем'єра в Україні – 9 травня.

"Геній і безумець"

Професор Джеймс Мюррей починає роботу зі складання слів для першого видання Оксфордського словника англійської мови в середині XIX століття і отримує більше 10 000 записів від пацієнта в Бродмурському кримінально-психіатричному притулку – доктора Вільяма Мінора. Цей біографічний фільм знятий за мотивами книги 1998 року The Surgeon of Crowthorne Саймона Вінчестера. Головні ролі в ньому виконали Мел Гібсон, Шон Пенн і Наталі Дормер.

Прем'єра в Україні – 16 травня.

"Джон Вік 3"

Американський бойовик у жанрі неонуар з Кіану Рівзом у головній ролі повертається на екрани. Вбивця Джон Вік перебуває в бігах після того, як розправився з членом Міжнародної гільдії вбивць. За його голову пропонують 14 мільйонів доларів, тому він є головною мішенню всіх кілерів світу. Крім Рівза в фільмі зіграли Геллі Беррі, Лоренс Фішберн, Марк Дакаскос, Ленс Реддік, Анжеліка Г'юстон і Ієн Макшейн.

Прем'єра в Україні – 16 травня.

"Одного разу у Стокгольмі"

Американська кримінальна стрічка з Ітаном Гоуком, Нумі Рапас, Марком Стронгом і Крістофером Гейєрдалом у головних ролях. Сюжет стрічки оснований на абсурдній, але реальній історії пограбування банку і кризі з заручниками у Стокгольмі, яку описали в New Yorker як "Стокгольмський синдром".

Прем'єра в Україні – 16 травня.

"Річард говорить: "До побачення"

"Річард говорить: "До побачення" – комедійно-драматичний фільм з Джонні Деппом у головній ролі. Річард – професор коледжу, якому ставлять діагноз, що змінює його життя, і він вирішує залишити всі прикидання й умовності і прожити життя настільки сміливо і вільно, наскільки це можливо: з різким гумором, безрозсудністю і легким божевіллям. Він віддається всім порокам: від пияцтва до хуліганства.

Прем'єра в Україні – 23 травня.

"Аладдін"

Для створення римейка культового диснеївського мультфільму "Аладдін" 1992 року зібрали відмінну команду: в режисерському кріслі Гай Річі, а в ролі колоритного Джина Вілл Сміт. Сценаристом виступив Джон Огаст, у послужному списку якого є "Велика риба" і "Чарлі і шоколадна фабрика". Час покаже, чи зможе фільм дотягнути до оригінальної анімації. Мультиплікаційний "Аладдін" Disney був створений в епоху відродження компанії в кінці 1980-х і 1990-х, і має багато відданих шанувальників. До того ж, свого часу оригінальна версія стала найкасовішим фільмом року і отримала дві премії "Оскар".

Прем'єра в Україні – 23 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.