До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих серіалів травня

Травень буде насиченим: Рене Зелвеггер і Ума Турман грають у нових трилерах Netflix, а HBO нарешті представляє епічний серіал про Чорнобиль.

Рене Зелвеггер у проекті "Що, якщо"
"Таємні кімнати"

Netflix продовжує робити революцію на телебаченні: запрошує у свої проекти акторів класу А. Цього разу це Ума Турман, яка знялася в містичному трилері "Таємні кімнати". Серіал розповідає історію Саші, молодої жінки, в житті якої починають відбуватися дивні речі після того, як їй роблять пересадку серця. Ума Турман грає матір дівчинки, чиє серце пожертвували для пересадки, і спогади якої просочуються в життя Саші.

Реклама

Прем'єра 26 квітня

"Виверт-22"

Повертається на телебачення ще один великий актор – Джордж Клуні, який востаннє знімався на телебаченні ще в дев'яності в серіалі "Швидка допомога". Клуні став режисером, а також виконавцем головної ролі в "Виверт-22" – дотепній і смішній історії про велику політику і маленьку людину. Клуні екранізував однойменний роман Джозефа Геллера, що вийшов у 60-х. Його головний герой, американський військовий Йоссаріан, дуже боїться загинути на війні і всіма силами намагається уникнути участі в бою, наприклад, прикидається психічно нездоровим. "Виверт-22" – термін, який придумав автор роману Джозеф Геллер; це логічний парадокс, помилка, комічна абсурдна ситуація. У міні-серіалі з шести епізодів задіяний зоряний склад: Крістофер Ебботт, Г'ю Лорі, Кайл Чандлер і Джордж Клуні.

Прем'єра 17 травня

"Що, якщо"

У травні Netflix роблять ставку на хоррори і на великих зірок. Серіал "Що, якщо" стане своєрідним поверненням на екран Рене Зелвеггер – з моменту прем'єри третьої частини "Щоденник Бріджит Джонс" минуло вже три роки. У новому проекті вона оточена загадками: її героїня – таємнича багата красуня, яка робить якусь небезпечну і не дуже пристойну пропозицію добропорядній, але малозабезпеченій парі молодят. "Що, якщо я зроблю вам пропозицію занадто незвичайну, щоб від неї відмовитися?, – млосним голосом виголошує її героїня у трейлері. – Гравці обрані. Ви ризикнете, щоб отримати все? Ласкаво просимо у гру".

Прем'єра 24 травня

"Чорнобиль"

"Чорнобиль" – один з найочікуваніших проектів HBO цього року. Над серіалом про одну з найстрашніших техногенних катастроф у світовій історії працює блискуча команда: творець – сценарист Крейг Мазін, автор сценарію до комедій "Дуже страшне кіно", режисер – швед Юхан Ренк, який знімав серіали "Ходячі мерці", "Пуститися берега" і "Вікінги". Акторський склад не менш сильний: Джаред Гарріс, зірка серіалів "Божевільні" та "Корона" і Стелан Скарсгаард (Скарсгаард грає Бориса Щербину, заступника голови ради міністрів СРСР, який очолював комітет з ліквідації наслідків аварії). Акцент у сюжеті HBO роблять на "хоробрих чоловіків і жінок, які пожертвували собою, щоб врятувати Європу від неймовірної катастрофи". Судячи з трейлеру, серіал буде навіть страшніший, ніж кривава "Гра престолів".

Прем'єра 6 травня

l.a.'s finest ("Найкращі в Лос-Анджелесі")

"Найкращі в Лос-Анджелесі" – в якійсь мірі продовження популярного в 90-і роки фільму "Погані хлопці" Майкла Бея, тільки в ньому головні герої не копи, а жінки-поліцейські. Головну роль грає Джессіка Альба. Її героїня Ненсі працює детективом у Лос-Анжелесі, а за сумісництвом самотужки виховує дитину. Її напарниця Сід – в минулому працювала в відділі боротьби з наркоторгівлею, але вирішила відпочити від пристрастей і стала простим детективом. Серіал вдався дуже динамічним і розповідає про те, як дівчата знаходять спільну мову, справляються зі злочинцями, проводять небезпечні спецоперації й іноді тусуються в нічних клубах в сексуальних сукнях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.