До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих фільмів із Джастіном Тімберлейком

Музикант Джастін Тімберлейк, якому 31 січня виповнюється 43 роки, полюбляє зніматися в кіно, і в його фільмографії є чимало справді вартісних робіт. Vogue.ua вибрав найцікавіші.

Джастін Тімберлейк із дружиною Джессікою Біль на церемонії "Оскар"

"Альфа Дог"

Джастін Тімберлейк — справжній трудоголік: з десяти років він виступає на сцені, а в 15 став учасником бой-бенду 'N Sync, з яким працював шість років. На початку 2000-х він починає нове життя — запускає сольну кар'єру, а також знімається в кіно. Кримінальна драма "Альфа Дог" — один із найбільш вдалих його фільмів. Тут Тімберлейк зіграв молодого наркоторговця. У всіх героїв стрічки є прототипи: наприклад, персонаж Тімберлейка, Джессі Радж, був засуджений до довічного ув'язнення. Цікаво, що напередодні знімань продюсери пропонували Джастіну Тімберлейку піти на курси акторської майстерності, але той відмовився.

Реклама

"Соціальна мережа"

2010 року Тімберлейк знявся в оскароносному фільмі "Соціальна мережа" Девіда Фінчера. У драмі про історію створення Facebook, Тімберлейк зіграв успішного програміста Шона Паркера — людину, яка вигадала дуже популярну свого часу мережу Napster для обміну музикою. Після знімань Тімберлейк зізнався, що головною причиною знятися в "Соціальній мережі" для нього був Девід Фінчер — режисер, з яким він завжди мріяв попрацювати.

"Друзі по сексу"

Список фільмів із Тімберлейком вельми неодноманітний — у ньому є місце і для драм, і анімації, і легковажних комедій, при цьому це завжди якісне кіно. "Друзі по сексу" — поверхнева, але водночас легка й чарівна комедія про те, як часто за дружбою чоловіка і жінки ховається щось більше. Головні герої — сексуальна Джеймі (Міла Куніс), хедхантерка, яка ніяк не може побудувати серйозні стосунки, та Ділан (Джастін Тімберлейк) — талановитий колумніст, захоплений своєю роботою. Їхні стосунки починаються з дружнього сексу, а переростають у любов.

"Всередині Люїна Дейвіса"

Який актор не мріє знятися у братів Коен, авторів "Великого Лебовські" та "Старим тут не місце"? 2013 року на червоній доріжці Каннського кінофестивалю разом із братами Коен Тімберлейк представляв свою нову роботу — "Всередині Люїна Дейвіса", і разом з ними радів Гран-прі, який здобув фільм. Стрічка розповідає про вигаданого співака і композитора Люїна Дейвіса (Оскар Айзек), який намагається потрапити на велику сцену в 50-х роках минулого століття. Тімберлейк грає друга і колегу головного героя. Його музичний талант тут виявився незамінним. У фільмі дуже багато кантрі-музики 1960-х, виконання якої стало для Тімберлейка, за його словами, поверненням у дитинство — любов до кантрі йому прищеплював ще дідусь.

"Колесо чудес"

У стрічці Вуді Аллена — "неймовірні персонажі, коханці, невірність та гангстери". Дія фільму відбувається в улюбленому місті режисера — у Нью-Йорку, в 1950-ті роки. У стрічці розгортатиметься романтична історія між Кейт Вінслет, яка одружена з гангстером зі зловісною зовнішністю, та персонажем Джастіна Тімберлейка, що грає рятувальника на пляжі. "Коли я задумав фільм, то сидів і думав, а хто міг би зіграти колоритного рятувальника на пляжі родом з 1950-х? Хтось зі знайомих сказав: а якщо Тімберлейк?" — розповідає Вуді Аллен.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.