До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 легких романтичних комедій, які можна подивитися на Netflix

Від безтурботної чарівної комедії про службовий роман до зворушливого різдвяного фільму і трепетної історії, що надихнула Тейлор Свіфт на написання пісні про розставання, в цьому матеріалі розповідаємо про найкращі love story, які можна подивитися на Netflix.

"Підстава", 2018

Кадр з фільму "Підстава", 2018

У класичній безглуздій комедії режисера Клер Скенлон Зоі Дойч і Глен Пауелл грають двох змучених особистих асистентів. Вони втомилися залишатися в офісі допізна, щоб задовольняти примхи своїх дратівливих босів (Люсі Лью та Тей Діггз), тому готують план, як змусити тих закохатися, сподіваючись, що це відволіче босів і зробить їхнє власне життя простішим. Романтика неминуче з'являється в житті обох пар у поєднанні з шокуючими декораціями, роздутим фарсом і дотепними жартами.

Реклама
"Ти — мій сумнів", 2019
Кадр з фільму "Ти — мій сумнів", 2019

Коли знаменита шеф-кухарка (Алі Вонг) повертається до свого рідного Сан-Франциско, щоб відкрити новий ресторан, вона зустрічає друга дитинства (Рендалл Парк), з яким втратила зв'язок після нещасливої ​​зустрічі на одну ніч. Пара почала налагоджувати стосунки і знову зближується, але в їхньому житті несподівано з'являється Кіану Рівз, який грає претензійну версію самого себе і пасію головної героїні.

"Хтось класний", 2019
Кадр з фільму "Хтось класний", 2019

Тейлор Свіфт процитувала болісну оповідь Дженніфер Кейтін Робінсон про любов і втрати у своїй пронизливій ​​пісні про розставання Death by a Thousand Cuts. "Хтось класний" оповідає про закоханих Дженні (Джина Родрігес) і Нейт (Лейкіт Стенфілд), які розлучилися після дев'яти років стосунків. Щоб пережити розрив, дівчина планує провести епічну ніч з друзями, але таємно сподівається на примирення.

"Хай іде сніг", 2019
Кадр з фільму "Хай іде сніг", 2019

Драма Люка Снелліна "Нехай іде сніг" вражаюча сага про групу підлітків у маленькому містечку, які закохуються і перестають кохати в переддень Різдва. Кірнан Шипка, Шамік Мур, Ізабелла Мерсед і Одея Раш очолюють талановитий молодий акторський склад, у ролях персонажів, які катаються на санях, відвідують незручні сімейні обіди, відновлюють зруйновані дружні взаємини і тусуються посеред снігової бурі.

"Половина всього", 2020
Кадр з фільму "Половина всього", 2020

Вдумлива і ніжна інтерпретація п'єси Едмона Ростана "Сірано де Бержерак", розповідь Аліси Ву про дорослішання показує, як відмінниця-старшокласниця Еллі (Лія Льюїс) подружиться з Полом (Деніел Димер), спортсменом, який платить їй за те, щоб вона писала листи від його імені його коханій Астер (Алексіс Лемір). Коли вони зближуються, Еллі розуміє, що вона теж має почуття до Астер і не може продовжувати її обманювати. Підсумком є зворушливе дослідження раси, сексуальності, релігії і гірко-солодкої природи нерозділеного кохання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.