До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA вперше проведе конкурс fashion-фотографії

Уперше в своїй історії український Vogue ініціює конкурс fashion-фотографії. Місія Vogue – розповісти про українські таланти у всьому світі, й саме тому журнал розпочинає конкурс на пошук нових талантів. Проект стартує 31 жовтня і пройде в рамках міжнародної виставки фотографії Kyiv Photo Week. До участі запрошуються фотографи, які працюють на території України в категорії fashion-фотографія. Роботи приймаються з 31 жовтня по 20 листопада. Деталі можна дізнатися на сайті, там же – подати заявку. Переможця оголосять 24 листопада, а головним призом стане можливість створити спільний проект з Vogue UA.

Зйомка "Дітки", стиль – Anton Belinskiy, фото – Julie Poly

Kyiv Photo Week – найбільша виставка фотографії в Україні, міжнародний форум, який пройде з 24 по 26 листопада в БЦ "Торонто". На ярмарці можна буде побачити роботи найвідоміших українських і світових фотографів – до прикладу, Джесіки Крейг-Мартін, постійного контриб'ютора американського Vogue і Vanity Fair, Романа Пятковки, одного з найзнаменитіших українських фотографів у світі, Віктора Сидоренка й інших. Візьме участь у виставці і Vogue UA: журнал представить роботи кращих українських фотографів, з якими співпрацював. Хто вони – розповімо зовсім скоро.

Реклама

Читайте також:

Скандал, скандал: виставка фотографій Vogue Italia в Мілані

Життя у Vogue: 4 фільми про роботу модних редакцій

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.