До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пітеру Ліндбергу – 73 роки

23 листопада день народження одного з найвідоміших і авторитетних фотографів у світі – Пітера Ліндберга. З цієї нагоди у видавництві Taschen виходить фотоальбом. Vogue.ua згадує видатні роботи художника.

Пітер Ліндберг

У видавництві Taschen вийде альбом робіт Пітера Ліндберга. У ньому зібрані раніше не публіковані фото, які він зробив, працюючи над календарем Pirelli 2017 року. До книги увійшли портрети видатних жінок: від Шарлотти Ремплінг до Алісії Вікандер. Ліндберга не назвеш бунтарем: його роботи – канонічно красиві. Але разом з тим героїні його портретів – документально реалістичні, з усіма їхніми зморшками, веснянками, недосконалістю і внутрішньою силою. Ліндберг зняв обкладинку, з якої дебютувала Анна Вінтур на посаді головного редактора Vogue, зобразив супермоделей 90-х в легендарному кадрі, де дівчата позують в простих білих сорочках з чоловічого плеча, зняв Кейт Мосс в рекламі Obsession для Calvin Klein. Його роботи знаходяться в колекціях Центра Помпіду в Парижі і музею Вікторії та Альберта в Лондоні.

Реклама

<b>Lindberg73</b>

Читайте також:

15 найскандальніших фото іменинника Гельмута Ньютона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.