До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 найскандальніших фотографій Гельмута Ньютона

31 жовтня день народження одного з найвідоміших модних фотографів ХХ століття – Гельмута Ньютона. Німець, який народився в єврейській сім'ї в Берліні і втік з Німеччини через переслідування, він відомий як автор провокаційних фото знаменитостей. Елізабет Тейлор, Лінда Євангеліста, Сідні Кроуфорд, Шарлотта Ремплінг – легко погоджувалися оголитися перед об'єктивом фотографа. Ще Ньютон прославився своїми провокаційними фразами, які сьогодні стали крилатими.

Гельмут Ньютон

"Секс допомагає продавати", – любив повторювати фотограф, який з 1956 року зняв сотні зйомок для Vogue Australia, Vogue UK і, звичайно, Vogue Paris, який став для нього другим домом після переїзду в Париж. "Батько казав мені, що я закінчу своє життя на дні, бо думаю тільки про дівчат і фотографії", – якось сказав Ньютон в інтерв'ю журналу Esquire, а через кілька років загинув в аварії в Лос-Анджелесі. 15 найвідоміших фото Гельмута Ньютона, які співають оду жінці, сексу і свободі, – в добірці Vogue.ua.

Реклама

<b>Хельмут Ньютон</b>

Фото: Vogue Paris, Vogue.ru, Vogue US, © Helmut Newton Estate

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.