До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci стане спонсором виставки Ніка Кейва в Копенгагені

Gucci продовжує підтримувати культурні заходи. Цього разу він виступив спонсором майбутньої виставки австралійського музиканта Ніка Кейва.

Stranger Than Kindness: The Nick Cave ExhibitionПостер виставки Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition

Італійський модний Дім стане головним спонсором виставки Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition, яка відбудеться з 23 березня до 3 жовтня в будівлі The Black Diamond, що є частиною Королівської данської бібліотеки в Копенгагені.

Реклама

Ідея виставки – подорож у творчий світ Ніка Кейва. Експозиція об'єднає великомасштабні інсталяції та оригінальні атмосферні саундскейпи з більше 300 об'єктів з особистої колекції музиканта, архіву Ніка Кейва в Центрі мистецтв Мельбурна, колекції Королівської данської бібліотеки і низки приватних осіб.

Серед експонатів, представлених на виставці, будуть оригінальні твори мистецтва, рукописні тексти, література, фотографії, відео, декорації і зібрані особисті речі, представлені в восьми залах. Зокрема, саундскейпи написав і записав спеціально для цієї виставки сам Кейв з музикантом Ворреном Еллісом, який також є учасником гурту Nick Cave and The Bad Seeds.

Креативний директор Gucci, Алессандро Мікеле і Нік Кейв є хорошими приятелями. Музикант регулярно буває на модних показах і заходах бренду, включно з нещодавнім гала-вечором LACMA Art + Film, який проходив на початку цього місяця в Лос-Анджелесі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.