До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Chanel оголосили про створення культурного фонду

Модний дім Chanel запускає глобальну програму унікальних ініціатив і партнерських відносин, спрямовану на підтримку новаторів у галузі культури й мистецтва. Міжнародний культурний фонд бренду забезпечуватиме висвітлення глобальних змін у сфері культури за часів, коли мистецтво є невіддільним джерелом натхнення.

У межах фонду Chanel запускають премію CHANEL Next Prize — індивідуальні нагороди в розмірі 100 000 євро для десяти діячів у галузі музики, танцю, перформансу та образотворчого мистецтва, які радикально змінюють уявлення у власній сфері діяльності. Ця нагорода, відкрита для представників усіх вікових груп, статей і національностей, забезпечить фінансування проєктів, а також доступ до наставництва та спільноти, якою опікується Chanel. Перших лауреатів обере експертна рада.

Реклама

Розширюючи багату історію культурної опіки Дому Chanel, бренд також залучить до співпраці Національну портретну галерею в Лондоні, Музей андеграунду в Лос-Анджелесі, Центр Жоржа Помпіду в Парижі та ГЕС-2 в Москві для створення нових програм, які підтримуватимуть інновації у творчих сферах. У планах фонду — запуск серії ініціатив у Китаї.

"Chanel завжди виступали за розвиток мистецтва, і тепер ми розширюємо цю традицію через Фонд і надаємо особливої уваги підтримці новаторів у сфері культури, які допоможуть нам рухатися вперед", — заявила Яна Піл, керівниця відділу мистецтва й культури Chanel.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.