До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Calvin Klein представлять інсталяцію на ярмарку Art Basel

14 липня в Базелі розпочнеться ярмарок Art Basel – одна з головних подій для галеристів і кураторів з усього світу. Цього року на ярмарку дебютує Calvin Klein – американський бренд представить свою інсталяцію в рамках Design Miami, форуму для тих, хто займається дизайном. У цій інсталяції креативний директор будинку Раф Сімонс робить оммаж Гаєтано Пеше – знаменитому італійському художнику, основоположнику сучасного дизайну, а також продовжує розмірковувати про американське суспільство і культуру, апелюючи до колекції Calvin Klein осінь-зима 2018/2019.

1987 року Гаєтано Пеше створив серію крісел для італійського бренду Cassina: це були іронічні стільці, що нагадують королівський трон. За допомогою цієї колекції Пеше розмірковував про кордон між креативністю і функціональністю в дизайні. З тих пір ця серія стала своєрідною іконою сучасного мистецтва і предметом мрій багатьох колекціонерів.

Реклама

Великий шанувальник Пеше, Раф Сімонс на основі його колекції зробив власну інсталяцію: знамениті крісла Пеше він помістив в брутальний простір, що відтворює автентичний американський сарай, а в якості оббивки для кожного крісла використовував домоткані американські ковдри, створені в ХІХ столітті. Такий же бутафорний сарай можна було побачити на показі Calvin Klein 205W39NYC осінь-зима 2018 – він зроблений з регенерованого дерева ХІХ століття.

<b>calvin klein</b>

Всього в інсталяцію увійшло 100 оновлених крісел. Творіння Рафа Сімонс можна побачити з 14 по 18 червня в швейцарському Базелі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.