До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bird in Flight оголосили переможців міжнародного фотоконкурсу

Журнал Bird in Flight оголосив переможця міжнародної премії Bird in Flight Prize за новаторський підхід до фотоісторії. Ним став український фотограф і художник Валентин Бо з проектом "Ваш наступний крок – зробити Трансмісію". Валентин виграв головний приз конкурсу – дві тисячі євро. Церемонія нагородження відбулася на ярмарку Photo Kyiv, який тривав у Києві з 1 до 4 листопада.

Фото: Валентин Бо

У своїй роботі Бо звертається до таких соціальних аспектів, як конформність людини, маніпулювання, вдавання і щирість. "Серія є переосмисленням і моєю ілюстрацією світу, в якому співіснують сексуальна розкутість і науково-фантастичне трактування Біблії", – розповідає фотограф. Крім фотографії Бо також працював і зі скульптурою, фотограмметрією, 3D-печаткою і відео.

Реклама
Фото: Валентин Бо

Всього на конкурс подали 375 заяв з 49 країн. Мета міжнародного фотоконкурсу Bird in Flight Prize – підтримка авторів, які відходять від традиційних образотворчих стандартів і шукають нові форми для розповіді історії.

<b>валентин бо</b>

Ознайомитися з проектом переможця можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.