До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Журнал Bird in Flight запускає міжнародний фотоконкурс

Журнал Bird in Flight запускає фотоконкурс Bird in Flight Prize – міжнародну премію для фотографів. "Наше завдання – не пошук фотопроектів, що відповідають загальноприйнятим вимогам, але пошук нових способів розповісти історію", – діляться організатори конкурсу.

У Bird in Flight Prize можуть брати участь фотографи з усього світу, обмежень по темах немає. Заявки приймають до 9 вересня 2018 року включно. Оголошення переможців та церемонія нагородження відбудуться 1 листопада 2018 року в Києві.

Реклама

Журі конкурсу складають: засновник і директор незалежного видавництва Schilt Publishing, Мартен Шілт (Нідерланди); фотограф, викладач факультету фотографії в Королівській академії мистецтв у Гаазі, Дональд Вебер (Канада); фотограф, викладач, головний редактор журналу FK Magazine, директор фестивалю Riga Photomonth, Арніс Балкус (Латвія); фотограф і художник Саша Курмаз (Україна); фотограф, викладач і куратор, Роман Пятковка (Україна); незалежний куратор і фотограф, Хестер Кайзер (Нідерланди); фотограф і художник, Роджер Баллен (ПАР).

Головна премія Bird in Flight Prize – 2 000 євро. Десять серій з шортлиста опублікують на сайті Bird in Flight, надрукують в каталозі Photo Kyiv і покажуть на виставці, що відбудеться в межах ярмарки Photo Kyiv в Києві 1-4 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.