До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий приклад: 5 способів укласти довге волосся

Влітку довге волосся нерідко хочеться обрізати, щоб не було спекотно. Однак не варто гарячкувати і приймати радикальні рішення. Краще вибрати один з п'яти легких способів укладання для довгого волосся. Свої приклади демонструють Поппі Делевінь, Барбара Палвін і Жозефін Скрівер.

Високий хвіст

Цього літа Емілі Ратаковскі повернулася до класики, що стосується власної зачіски – так точно. Її улюбленою укладкою за останні місяці став "кінський хвіст". Причин цього декілька: зібрати волосся в високий і гладкий хвіст легко самій, а ще така зачіска підкреслює лінію підборіддя і виділяє вилиці.

Реклама
Емілі Ратаковскі
Голлівудські локони

Додати трохи голлівудського шику в образ ніколи не завадить. І не обов'язково робити великі локони по всій голові, можна обмежитися лише декількома пасмами біля обличчя. Це миттєво освіжить весь образ і допоможе "приборкати" навіть дуже довге волосся. Таємниця укладання дуже проста – потрібно взяти круглу щітку або бігуді найбільшого об'єму. Також не варто забувати про засоби, що розгладжують, вони забезпечать волоссю додатковий блиск.

Барбара Палвін
Квіти у волоссі

Коли, як не влітку, прикрашати волосся квітами. Крім декоративної складової вони зможуть виконати і практичну функцію, якщо заховати під ними шпильки-невидимки, які акуратно зберуть волосся ззаду. До речі, багато стилістів волосся рекомендують вибирати квіткові акценти всім, хто цього літа справляє весілля на свіжому повітрі.

Лілі Коллінз
Мотузка

Приклад суворої, але при цьому ненудної укладки нещодавно показала Поппі Делевінь, яка зробила низький хвіст, але прикрасила його чорною замшевою мотузкою. Ефектний результат і трішки зусиль.

Поппі Делевінь
Два хвости

Згадати дитинство вирішила модель Жозефін Скрівер, яка цього літа нерідко збирає своє довге волосся в два симетричні високі хвостики. Ця зачіска має грайливий, ненав'язливий вигляд і буде доречною як до зухвалого фестивального образу, так і до вбрання в розслабленому білизняному стилі.

Жозефін Скрівер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.