До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

При повному параді: нові засоби для волосся Nashi Argan

Promotion

Італійський бренд Nashi Argan, що спеціалізується на догляді за волоссям, випустив лінію засобів для подорожей і розширив гаму засобів для домашнього догляду. Розповідаємо, що слід про знати про нові продукти.

Реклама
Nashi Argan

Продуманий стильний дизайн, правильний об'єм флаконів і висока якість Nashi Argan – характерні риси нової серії засобів, які обіцяють зробити подорож приємною. Бренд представляє два формати: ALL IN/hair і ROOM63/hair & body.

До набору для подорожей ALL IN/hair входять 5 продуктів для волосся: шампунь, кондиціонер, маска, інстант (спрей миттєвої дії, який освіжає зачіску і доглядає за волоссям), олія. Вони чудові для всіх типів волосся: фарбованого і натурального, прямого і кучерявого, короткого і довгого, сухого і змішаного. Вся п'ятірка представлена у красивих мініфлаконах, які зручно брати з собою.

ALL IN/hair, Nashi Argan

Набір Travel Set ROOM63, крім засобів для волосся, включає ще й засоби для тіла. "Засоби для догляду, які підходять для всіх 33 типів волосся, дбайливо очищують і люблять волосся, – пояснюють у Nashi Argan. – Делікатний масаж з кондиціонером після миття шампунем допоможе розслабитися і відволіктися від зайвих думок. Природні компоненти і олії у складі за своєю результативністю можуть позмагатися з ароматерапією". Результат радять закріплювати за допомогою олії для волосся, яка додасть йому гнучкості і блиску. У зручному б'юті-кейсі також є крем для тіла і олія для душу. Вони живлять шкіру, наповнюють енергією і роблять її оксамитовою. Всі упаковки – з біопластика, що розкладається.

Набір Travel Set ROOM63, Nashi Argan

Цієї осені Nashi Argan представлять ще одну новинку, яка допоможе почуватися добре не лише в мандрівках, але і після повернення додому, коли настане час відновлювати волосся після інтенсивного впливу сонця, солоної води і захисних засобів. Для укріплення волосся і зміцнення від самих коренів бренд пропонує лінійку Mass Solution. Її складають два продукти – шампунь для потовщення волосся і спрей для живлення шкіри голови. Вони володіють ущільнювальними, стимулювальними і поживними властивостями, зменшують випадіння, пов'язане з ламкістю тонкого і слабкого волосся.

Mass Solution, Nashi Argan

Формула шампуню багата на олії: арганову, баобабову, насіння льону, кигелії африканської, шавлії, кориці, а також на амінокислоти, протеїни, ефірні олії і екстракти арніки, азіатської центелли і листя м'яти. Засіб для шкіри голови – інноваційний продукт, що посилює ріст міцного і густого волосся, не дає йому ламатися через сухість, відновлює гідроліпідний бар'єр шкіри голови, стимулює мікроциркуляцію. У результаті волосся зміцнюється від коренів, стає густим і об'ємним.

Nashi Argan

"Досягти бездоганно красивого волосся – реально, – кажуть у бренді. – Головне – правильний і професійний догляд навіть вдома і в поїздках. Nashi Argan вклав свою любов у створення нових продуктів і наборів для комфорту кожного поціновувача бренду і пропонує поширювати цю любов далі, наприклад, у формі приємних подарунків рідним".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.