До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці розкішного волосся. Частина 1: Анна Андрес

Що вибирають моделі для щоденного догляду за волоссям? — Майже в кожної на поличці стоять засоби Balmain Paris Hair Couture. У новому спецпроєкті Vogue UA it-girls та моделі розповідають, як підтримують красу свого волосся. Розпочинає проєкт Анна Андрес з репортажем з власних паризьких апартаментів. Спойлер: мармурова ванна кімната теж потрапила в кадр.

На Анні: шкіряний обруч Balmain Leather Headband SS20. Ніжний аксесуар зі шкіри напи з лімітованої колекції "Les Accessoires", прикрашений оновленим лого Balmain із золотим покриттям 18К.

Шкіряний обруч Balmain Limited Edition Leather Headband SS20

"Я дууууже люблю косметику Balmain Paris Hair Couture, — говорить Анна, — і це найкраще домашнє спа, яке я коли-небудь пробувала". Ось її ритуал hair care.

Реклама

1. Balmain Overnight Repair Serum — нанести взавдожки сухого волосся, надаючи основну увагу кінчикам. Скрутити волосся в гульку — і можна відпочивати, сироватка працюватиме всю ніч.

Balmain Overnight Repair Serum

2. Зранку вимити волосся шампунем Balmain Revitalizing Shampoo та нанести зволожувальний кондиціонер Balmain Revitalizing Conditioner. Вони багаті на вітаміни А, F та В, які допомагають відростити сильне довге волосся.

Balmain Revitalizing Shampoo

3. Після миття, але до нанесення кондиціонера можна нанести маску Balmain Revitalizing Mask. Лайфгак: до маски можна додати кілька крапель нічної сироватки Balmain Overnight Repair Serum.

Balmain Revitalizing Mask

4. Раз на тиждень нанести на 15 хвилин і змити 5-тижневий відновлювальний засіб для догляду за волоссям Balmain 5 Week Enriching Treatment. Один тюбик раз на тиждень — цього досить, щоб волосся мало якнайкращий вигляд.

Balmain 5 Week Enriching Treatment

5. Зробіть свою звичну укладку. Волосся матиме зовсім інший вигляд.

Шукайте на сайті офіційного представника Balmain Paris Hair Couture в Україні.

Відео: Anna Bugakova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.