До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Санта Дімопулос і Алла Барановська — нові амбасадорки лінійок Kerastase Chronologiste і Blond Absolu в Україні

Тепер міняти колір волосся — від найсвітлішого до насиченого найтемнішого — як ніколи легко. Бренд з догляду за волоссям Kerastase цього року представив дві гами засобів — Blond Absolu і Chronologiste, які допомагають будь-якому волоссю, незалежно від відтінку, бути здоровим і гарним. В Україні їхніми амбасадорками стали Алла Барановська і Санта Дімопулос відповідно — дівчата з абсолютно різними типажами зовнішності, але з однаково високими вимогами щодо догляду за волоссям. Ми дізналися у них всі подробиці.

Алла Барановська і Санта Дімопулос
Санта Дімопулос — амбасадорка Kerastase Chronologiste

Підприємиця, чемпіонка світу з фітнесу та артистка Санта Дімопулос, відома зокрема й участю в шоу "Танці з зірками" і проєктом Gold Vintage, цього року стала амбасадоркою лінійки Kerastase Chronologiste. За словами дівчини, її й цю гаму засобів поєднує прагнення досконалості, коли якість понад усе.

Реклама
Санта Дімопулос

Свій підхід до вибору косметики Санта Дімопулос називає не гасінням пожеж, а грою на випередження. "Я дуже системна людина, мені легше звернутися до фахівців, які випишуть мені докладний план дій і я буду його дотримувати, — розповідає артистка. — У такий спосіб я працюю на випередження, а мій догляд виходить повноцінним".

Ці ж принципи закладені і в anti-age лінійці Kerastase Chronologiste, яка забезпечує всебічний догляд за волоссям, — від ретельного очищення шкіри голови до надання йому додаткової м’якості за допомогою парфумованої олійки-серпанку Huile de Parfum. Її Санта Дімопулос любить за освіжний аромат з нотами перського лайма і магнолії. Всього до лінійки входять шість засобів, головне завдання яких полягає у профілактиці старіння шкіри голови завдяки вітаміну Е, гіалуроновій кислоті й молекулі абісину в складі. Про останню варто сказати окремо — вона синтезується мікроорганізмами, що живуть у вулканічних глибинах Тихого океану, і допомагає відновити ослаблене й тьмяне волосся, сприяючи його максимальній ревіталізації та регенерації. Також молекула абісину забезпечує протизапальний і антиоксидантний вплив.

Санта Дімопулос

Салони, у яких представлена ​​косметика Kerastase, можна подивитися тут.

Алла Барановська — амбасадорка Kerastase Blond Absolu

Алла Барановська, інфлюенсерка й засновниця мережі салонів краси Clipse, розуміється на якісній косметиці, особливо в усьому, що пов’язано з волоссям. Тепер як амбасадорка бренду свої світлі локони вона довіряє тільки Kerastase Blond Absolu.

Алла Барановська

Підтримання здоров’я просвітленого волосся — це копіткий процес, який потребує як відновлювальних салонних процедур, так і грамотного домашнього догляду. Основою останнього в Алли Барановської є маска Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet, яка містить гіалуронову кислоту й фіолетовий пігмент для нейтралізації жовтого відтінку. Також вона використовує зміцнювальну сироватку Blond Absolu Cicaplasme, яка допомагає зберігати здоров’я волосся навіть у разі впливу високих температур під час сушіння й укладання волосся. "Для мене головна складність у догляді за волоссям — це брак часу, тому я завжди перебуваю в пошуку засобів, які вже вдома допоможуть зробити волосся блискучим і відновити його після постійного укладення на зніманні, — розповідає Алла. — Я рада, що з Blond Absolu мені достатньо помити голову вдома й бути впевненою, що з моїм волоссям сьогодні все буде добре".

"Я переконана, що для жінок колір волосся — це не просто історія про фарбування, а можливість підкреслити свій внутрішній стан", — підсумовує Алла Барановська й нагадує, що найкращий колір волосся — цей той, що подобається саме вам, але головне підібрати правильний догляд за ним.

Алла Барановська

Фото: Michael Fedorak

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.