До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зачіски для короткого волосся: зірковий приклад Скарлетт Йоганссон

На 39-й день народження Скарлетт Йоганссон vogue.ua зібрав найяскравіші укладки актриси. Бонус: як десерт не менш ефектні б'юті-образи Скарлетт в кіно.

Коротка стрижка — це виклик. Вона залишає менше місця для маневру, не дає змоги особливо варіювати із зачісками та радикально змінювати образ. Це блискуче спростовує Скарлетт Йоганссон, яка з'являється на публіці з зачісками, що кожна тільки яскравіша від іншої. То стиліст Дженні Чо хвацько здіймає пасма над чолом актриси та створює контрастний з м'якою рожевою сукнею образ рокабіллі для червоної доріжки "Оскар". То Скарлетт приміряє образ леді Діани з укладеними в стилі 1980-х пасмами-пір'їнками. То постає фатальною красунею з вологим, зачесаним назад волоссям.

Реклама

<b>Скарлетт Йохансон на красной дорожке</b>

У кіно Йоганссон змінювала колір волосся не один раз. І завжди — радикально. То рожева перука ("Труднощі перекладу"), то голлівудський платиновий блонд в "Аве, Цезар", то темно-руді кучері в "Месниках", то складна графічна стрижка і майже чорний колір в "Привиді у броні".

<b>Скарлетт Йохансон в фильмах</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.