До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чи потрібен вам Dyson? — відповідають експерти

Чого хоче жінка? Миру в країні. І Dyson на додачу. Інвестиція витратна, але футуристичний дизайн, неперевершені можливості для укладання волосся та різні насадки так і ваблять. Чи варто кожній мати такий химерний ґаджет?

Реклама

Юлія Стець, стилістка зачісок, ГорПар

"У XX столітті Айзек Азімов і Філіп Дік думали, що в наші дні ми вже літатимемо на Марс на особистому транспорті й кожен житель Землі матиме щонайменше по одному роботу-помічникові. Принадність винаходів та інновацій у тому, що вони мають спрощувати повсякденну рутину. Я завжди раджу клієнтам стайлер, якщо бачу, що це заощадить їхній час, адже фен Dyson — передусім клієнтський ґаджет. Важлива його перевага — беззвучність. Краще використовувати під час сушіння гаряче повітря, а на фініші — тепле, щоб укладка протрималася до наступного миття. Не варто забувати про термозахист".

Михайло Сенюк, топстиліст мережі "Clipse"

"Мені подобається його мінімалістичний дизайн, невелика маса, габарити й водночас — турбота про волосся. За допомогою потужного потоку повітря й контролю температури, якими характеризується фен Dyson, можна висушити волосся без перегрівання, що дуже важливо для його здоров’я. Унаслідок використання більшості звичайних фенів з гарячим сухим повітрям волосся стоншується, стає ламким і посіченим. Одним з важливих моментів для мене також залишається низький рівень шуму двигуна під час роботи, що підвищує комфорт під час використання фена".

Павло Лотник, стиліст зачісок

"Стайлер Dyson допомагає перетворити буденне сушіння волосся на мистецтво. Адже за допомогою приладу можна трансформувати будь-яку укладку: від рівного гладкого волосся до об’ємних локонів і кучерів. Важливо! Не забувайте час від часу чистити фільтр фена".

Сергій Шапочка, стиліст зачісок, співзасновник салонів FORMA

"Чи потрібен звичайній людині Dyson? — Це ніби запитати, чи потрібен людині смартфон. Можливо, ліпше згодиться кнопковий варіант? Тут тільки питання пріоритетів: ви готові платити за нововведення, дизайн, іншу естетику — чи задовольнятиметеся звичним. Особливості стайлера Dyson — ергономічний дизайн, компактний формат, зручні насадки-концентратори на магнітах (для гладкості — одні, для об’єму — інші); космічний зовнішній вигляд. Крім того, він потужний і тихий. Сушить швидше — до того ж не через високу температуру, яка „плавить" волосся, а завдяки високому потоку іонізованого повітря. Мало того, що ви заощаджуєте час, так ще й волосся стає жвавішим. Багато хто думає: що гучніше працює фен, то швидше він сушить. Це хибна думка, адже навряд чи вважаєте: що голосніше реве машина, то швидше вона їде. Крім того, Dyson має власну лабораторію, де бренд тестує свої інновації та їхній вплив на стан волосся. Загалом, якщо ви кайфуєте від девайсів з крутим дизайном і продуманим функціоналом, Dyson — це для вас".

Євгенія Козлова, стилістка зачісок

"Стайлер Dyson, безсумнівно, потрібен тим, хто має просвітлене, порувате, тонке волосся: він пригладжує лусочки, надає блиску та створює дуже природну укладку. Його не можна назвати предметом першої потреби тільки для тих, хто має важке, цупке, нефарбоване волосся: кучерики на ньому протримаються всього кілька хвилин".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.