До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто відповідав за весільну зачіску Меган Маркл?

Напередодні дня весілля принца Гаррі і Меган Маркл чуток про те, хто працюватиме над макіяжем та зачіскою нареченої було стільки, що й не порахувати. Аllure припустив, що Меган обійдеться без послуг професійних візажистів і звернеться по допомогу до однієї зі своїх подруг. Насправді, все значно цікавіше.

За макіяж нареченої відповідав зірковий візажист Dior, Деніел Мартін. Зачіску довірили знаменитому стилісту Сержу Норману. Серж створив укладку, якою вдалося максимально продемонструвати досконалість і красу діамантової тіари, яку Меган отримала від королеви Єлизавети II а та, у свою чергу, унаслідувала її від бабусі, королеви Марії.

Реклама

Члени королівської сім’ї, включно з Кейт Міддлтон, принцесою Діаною та королевою Єлизаветою, поєднували свою тіару з розпущеним волоссям. Маркл обрала вільний низький пучок, що залишив відкритою її делікатну шию. Пасм волосся, які злегка виринали з-під зачіски – було достатньо для того, щоб продемонструвати досконалість укладки, але, в той же час, забезпечити їй природного, невимушеного шику.

Довідка Vogue

Норман розпочинав свою кар'єру в Парижі, в мережі салонів Jacques Dessange, після чого переїхав до Нью-Йорку. Серед його клієнтів – марки Chanel, Estee Lauder, Lancôme, Tiffany & Co., Ralph Lauren, Gucci, Dolce&Gabbana, Celine, Yves Saint Laurent та інші, а в портфоліо – безліч обкладинок та історій для Vogue. Норман – автор декількох книжок про красу: Femme Fatale (2001) і Metamorphosis (2004). У Сержа є власний бренд косметики по догляду за волоссям, засоби якого часто використовують у fashion і б'юті-зйомках. В одному з його салонів, яким він керує разом з зірковим перукарем Джоном Фрідом, в квітні представила свою колекцію весільних суконь Сара-Джессіка Паркер.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.