До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Укорочений боб — головна зачіска сезону весна-літо 2021

Боб як і раніше залишається однією з найпопулярніших стрижок, а безліч його інтерпретацій дає змогу дівчатам постійно експериментувати. Цієї весни, за словами перукарів, справжнім гітом стане вкорочений боб, який не потребує особливого догляду, а вигляд має ефектний.

Тейлор Ташае

Укорочений боб варто спробувати тим, хто вже відкрив для себе класичну версію цієї зачіски, але хоче зробити волосся трохи коротшим. "Довжина — головна відмітна ознака little bob, — розповідає Люк Гершесон, співзасновник Hershesons. — Він підкреслює лінію підборіддя, а сам водночас має мініатюрний і ненудний вигляд". Ця сміливіша за формою варіація бобу й стане чудовою альтернативою для тих, хто вже давно хоче попрощатися з довгими кучерями, але не із жіночністю і кокетством. Також майстри волосся вважають little bob прекрасним вибором для теплої пори року.

Реклама
Кадр із фільму "Амелі"

Люк Гершесон попереджає, що вкорочений боб личить не всім, тому перед стрижкою краще проконсультуватися зі своїм майстром, а не сліпо довіряти гарним малюнкам. Також він зазначає, що little bob сподобається кучерявим дівчатам. А шукати натхнення перед походом до салону радить на вінтажних знімках з 1990-х актриси Вайнони Райдер, а також в Instagram-акаунті моделі Тейлор Лашае, яку через її зачіски нерідко порівнюють з Амелі.

Тейлор Ташае

"Доглядати за цією зачіскою абсолютно не складно. Вона не потребує ідеальних ліній, навпаки, природна текстура й недосконала укладка роблять її такою спокусливою, — продовжує Гершесон. — Якщо маєте неслухняне волосся й усе-таки не готові залишати його повністю природним, то раджу висушити феном і в разі потреби нанести водний спрей або аерозоль. Якщо хочеться приборкати надміру пухнасті або виткі кучері, то знадобиться крем для укладання. Це все. Повторюся, волосся має бути природним і недосконалим".

Вайнона Райдер, 1990-ті

Ще одна важлива деталь, якщо нас раптом знову закриють на карантин, укорочений боб гарно відростатиме й просто перетвориться на іншу стрижку, не менш привабливу.

Тейлор Ташае

За матеріалами vogue.co.uk (HANNAH COATES)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.