До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні зачіски весна-літо 2020, які приміряє не кожна

Зачіски на подіумах стають все сміливішими. І хоча стилістично вони мають бездоганний вигляд, приміряти їх у реальному житті наважиться не кожна.

Marc Jacobs
Марія-Антуанетта

Високі, збиті зачіски, що нагадують припудрені матові перуки, – самодостатній аксесуар. Подивимося, як вписали їх у модні образи стилісти шоу Louis Vuitton, Comme Des Garçons, Thom Browne.

Реклама

<b>мария антуанетта сс2020</b>

À La Garçonne
Джин Сіберг

Стрижки під хлопчика, як у юної Джин Сіберг, мають менш епатажний вигляд за пишні перуки, але спробувати їх значно складніше. Вони вимагають не тільки сміливості, але й витонченої шиї і гарної форми голови. І це, звісно, дуже красиво.

<b>короткая стрижка 2020</b>

Що там з лобом
FKA Twigs

Тренд задала FKA Twigs. Вологі, прилиплі до чола пасма, викладені вигадливими візерунками, – тренд майбутніх весни і літа.

<b>fka twigs ss2020</b>

Коси як у Грети
Грета Тунберг

Грета Тунберг захопила уяву стилістів зачісок. У результаті, дві шкільні косички можна було побачити на показах Dior, Bora Aksu, Antonio Marras.

<b>грета косы 2020</b>

З любов'ю до мистецтва

Ювелірні прикраси стали елементом зачісок на показах Khaite, Rahul Misra, Lanvin і Simone Rocha. Це не просто шпильки, а суперефектні аксесуари.

<b>jew hair</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.