До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ще коротше: ідеї стрижок для різних типів волосся

Тим, хто давно хотів спробувати коротку стрижку, але ніяк на неї не наважувався, можна надихнутися прикладами з подіуму.

Nina Ricci

Літо — гарна пора для експериментів із зачісками. Можна підстригтися, і якщо стрижка, що називається, "не зайде", буде час відростити її до початку нового сезону. У стрижки тільки один побічний ефект: щойно перший захват проходить, хочеться почати відрощувати волосся. Про те, як відростити волосся, ми докладно писали тут, так що шляхи для відступу вже опрацьовані. Залишилося зважитися на зміни.

Реклама
Akris
Коротка стрижка, що відкриває чоло

Така зачіска личить дівчатам з витонченою шиєю і правильними рисами обличчя. Простіше всього укладати її буде власницям кучерявого волосся. Досить трохи текстурувального спрею, щоб створити модну укладку. Приклади такої зачіски можна було знайти на показах Dior, Givenchy і Balmain.

<b>короткая стрижка с открытым лбом 2020</b>
модная стрижка 2020

Із чубчиком і подовженими скронями

Стрижки в дусі 70-х, з видовженими пасмами над вухами, підкреслюють тендітність своїх власниць і можуть вважатися ідеальними до немов виточеного підборіддя.

<b>короткая стрижка с длинными висками 2020</b>
короткая стрижка 2020

Натхнення: Джон Коннор у фільмі "Термінатор-2"

Стрижка, як у Джона Коннора, якого зіграв Едвард Ферлонг у "Термінаторі", стала культовою зачіскою 90-х. Сьогодні на подіумах моделі знову демонструють подібну зачіску. Надихаємося прикладами з показів Saint Laurent, Salvatore Ferragamo і Givenchy.

<b>джон коннор стрижка 2020</b>
стрижка как у мальчика в терминаторе

Натхнення: Джим Моррісон
Джим Моррісон

Модна стрижка, як у Джима Моррісона, великі кільця, чуб, що спадає на чоло, — знову з’явилася на подіумах. Восени матиме приголомшливий вигляд з об’ємними тренчами й одягом зі шкіри. Личитиме власницям кучерявого волосся. Важливо не перестаратися з укладанням: ключове слово — недбалість.

<b>жэим моррисон 2020</b>
стрижка как у моррисона

Ностальгічний сесун

Стрижку сесун називають так на ім’я творця, знаменитого стиліста Відала Сессуна. Саме він стриг Мері Куант, Грейс Коддінгтон і Міа Ферроу. Саме він винайшов в 60-х XX століття стрижку боб, яка знову стала символом десятиліття. Сьогодні з варіаціями сесуна з’являються на подіумах моделі Chanel, Mugler і Paco Rabanne.

<b>сэссун 2020</b>
стрижка сэссон 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.