До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 таємниць літнього догляду за волоссям

У теплу пору року необхідно особливо серйозно ставитись до питання захисту від сонця. При цьому, оберігати від шкідливого впливу його променів слід не тільки шкіру обличчя і тіла, а й волосся, на яке теж очікує серйозне випробування. Vogue.ua ділиться простими щоденними порадами по догляду, які особливо актуальні влітку.

Незмивний кондиціонер

Волоссю потрібно приділяти особливу увагу влітку, оскільки йому необхідне додаткове зволоження. Незмивний кондиціонер буде не тільки живити ваше волосся протягом усього дня, але і захистить від таких несприятливих умов, як вплив ультрафіолетових променів.

Реклама
Вода


Якщо відчуваєте, що пасма висохли, збризніть волосся невеликою кількістю води за допомогою розпилювача. Вода реактивує дію раніше нанесених засобів та додатково не обтяжуватиме локони.

Олійка для волосся

Рекомендуємо додавати кілька крапель олії в порцію шампуню перед миттям голови, а також додатково змащувати йому кінчики перед виходом на вулицю. Так ваші локони будуть захищені від ультрафіолетових променів і вітру, отримають живлення і зволоження, стануть м'якими та блискучими.

Спрей з сольовим розчином

Всупереч думці про те, що солона вода сушить і псує волосся, вона дуже корисна: в ній міститься близько 26 корисних мікроелементів: іони натрію, магнію, калію, йоду, які зміцнюють структуру волосяної цибулини. Формула незмивного спрею створює легкі хвилі, як після цілого дня на пляжі. Крім того, засіб захищає волосся від впливу вільних радикалів і надає йому природного блиску.

Натуральні олійки


Влітку, особливо при підвищеній жирності шкіри голови, не рекомендовано часто мити волосся. Від частого впливу гарячої води, пори на шкірі голови виробляють ще більше шкірного сала. В результаті волосся стає брудним і жирним швидше. Одного або двох разів на тиждень має бути достатньо, що б не пересушувати шкіру і дозволити волоссю ввібрати корисні речовини натуральних олій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.