До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 легких зачісок для короткого волосся

Шпильки, низький хвіст і шовкова хустка. Ці варіанти зачісок пасуватимуть дівчатам з коротким волоссям.

Необов’язково мати довге волосся, щоб робити різні укладки. Навіть довжина "до плечей" може мати різноманітний вигляд. Насправді досить однієї деталі для створення вишуканої зачіски на коротке волосся: різнокольорових шпильок, моделей з коштовним камінням, шовкової хустки з яскравим принтом, мереживного або оксамитового банта.

Реклама

Такі знаменитості, як Люсі Бойнтон, Марго Роббі, Кейт Бланшетт, Алекса Чанг і Наомі Воттс завжди надихають, коли йдеться про коротке волосся. Але є безліч цікавих ідей як оформити короткі стрижки: дуже популярний низький жмуток, добре зачесаний і затягнений на потилиці, а також кострубатий хвіст, як у Белли Гадід.

Законодавці моди також кажуть "так" напівхвосту, коли він закріплюється кліпсою або стильною шпилькою. Шовкова хустина — головний герой креативних образів, її можна зав’язати як бандану або тюрбан. Класичний підхід 90-х з двома виступними пасмами, що облямовують обличчя, теж заслуговує на увагу. Дуа Ліпа випробувала цей варіант у поєднанні з високим жмутком.

Ось 20 ідей, щоб урізноманітнити коротку стрижку.

<b>прически аксессуары</b>
Как оригинально украсить короткие волосы.

Текст: Alice Abbiadati

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.