До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тепло в серці: 6 нових зігріваючих ароматів

Нові осінні аромати зігрівають як хороший кашемір та пробуджують в пам'яті найкращі моменти літа.

Good Knight з колекції From Dusk till Dawn, Kilian

Декадентський Good Knight присвячений творчості Густава Клімта і побудований на грі світла і тіні: жваво стартує бергамотом і анісом, тут же обертається медом з корицею, а потім огортає теплим шлейфом ванілі і пачулі.

Реклама
Honeysuckle & Davana, Jo Malone London

Сільські пейзажі Англії надихнули парфумерів Jo Malone об'єднати сонячні ноти дикої жимолості, соковитого полину, моху, пачулі і троянд. Вдався іскристий теплий шипр.

Moscow Mule, Juliette Has a Gun

Аромат Moscow Mule зігріває і бадьорить, як однойменний коктейль з горілки, імбиру і соку лайма. За його теплоту відповідають сухі амброві ноти.

Colonia Sandalo Concentrée Eau de Cologne, Acqua di Parma

Colonia Sandalo Concentrée – посвята сандаловому дереву, яке в Індії культивують більше чотирьох тисяч років. Його бальзамічна, кремова м'якість допомагає заспокоїти розум і зосередитися.

Oud Extrait de Parfum, Maison Francis Kurkjian

У серці Extrait de Parfum – дорогоцінні масла деревини лаоського удового дерева, атласського кедра, шафрану, дерева елемі з Філіппін і пачулі з Індонезії. Вони повиті мускусом і пряними ванільними нотами, як арабською в'яззю.

Beach Hut Woman з колекції Midnight Flower, Amouage

Проминуле літо живе в ароматі, присвяченому пустельному зимовому пляжу. Обдувається сухими вітрами будиночок, піщані дюни, холодне солоне повітря – все це звучить нотами дзвінкого бергамота, землистих мінералів, сонячної амбри і лісу.

Всі представлені аромати можна придбати в київському ЦУМі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.