До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші нішеві аромати весни

Vogue.ua обирає аромати, які допомагають наблизити весну. Всі засоби можна знайти в б'юті-корнері Sanahunt Luxury Department Store, де зібрані найкращі нішеві бренди з усього світу

Троянди

Сезон грасських троянд стартує в травні. Саме тоді на Лазурному березі збирають урожай столистих троянд. Але не Грассом єдиним. Троянд буває дуже багато: дамаські, турецькі, болгарські. У кожної – своє звучання та свій підтон – від мармеладного до полуничного. Це найвідоміший та наймодніший парфумерний інгредієнт. Люди, які заявляють, що не переносять цю ноту, часто і не підозрюють, що вона витончено вбудована до складу найрізноманітніших композицій.

Реклама

У "Місті гріхів" (In the City of Sin) троянда відтінена сливами, абрикосами, рожевим перцем та кардамоном. Ідеально для дівчат, які за янгольською зовнішністю приховують залізний характер.

In the City of Sin, Kilian

У Psychedelic Love троянда задає психоделічний, дурманний настрій. Втім, не варто плекати ілюзій: цей аромат – не про медитації, а про тілесне. Яскраве збудливе звучання злегка пом'якшено міррою, ілангом і сандалом. Композиція Outrageously Vibrant лаконічна, але багатогранна. У ній троянда ховається за пишними листям чорної смородини та пачулі, створюючи ілюзію то смородинового лікеру, то вишневого варення. Дуже тепло та майже по-літньому.

Psychedelic Love, Initio і Outrageously Vibrant, Diana Vreeland

Ранковий, ніжний Rose des Bois Eau Poudree, Dorin відтворює гру крапель роси на рожевому бутоні. Додати безтурботності покликані цикламени, малина та повітряний мускус.

Rose des Bois Eau Poudree, Dorin
Весняні квіти

Безпрограшний спосіб наблизити весну – вкутатися в квіткову хмару.

Щоб марокканський жасмин та апельсиновий колір звучали гостріше, в Pas Сe Soir, BDK Parfums Paris їх відтінили нотами чорного перцю, імбиру, мандарину та айви.

Pas Сe Soir, BDK Parfums Paris

"Мімоза сором'язлива" – так називається рослина, яка ховає листки – варто тільки до неї доторкнутися. Цю ж назву – Modest Mimosa – носить і аромат нішевої марки Vilhelm Parfumerie. Звичайно, він пахне як цілий букет пухнастих мімоз, але до того ж включає небанальні ноти моркви та фіалок.

Modest Mimosa, Vilhelm Parfumerie

Пишний букет білих квітів – конвалій, лілій, жасмину, туберози, апельсинового кольору – в Jasmin Fauve, EX NIHILO миттєво переводить внутрішній годинник на літній час.

Jasmin Fauve, EX NIHILO
Фужерні аромати

Прохолода, дубовий мох, дерева і трави, боязкий запах первоцвітів. Саме так пахне справжня весна. Саме так пахнуть аромати, ідеальні для весни, вихідних і офісних буднів.

Прозорий, зелений, то трав'янистий, то лавандовий, Promenons-nous Dans Les Bois – сама весняна свіжість. У базі – трохи ванілі, сандал, кедр і амбра, щоби "післясмак" відчувався довше.

Promenons-nous Dans Les Bois, Stéphanie de Bruijn

Один вдих Vista Sul Mare, Linari – і переносишся на море. Солонувата, ніби вимочена у воді деревина, прохолодна гіркота цитрусових, рожевий перець і кедр. Цей аромат особливо приємно ділити з коханою людиною: він доречний і на чоловічій, і на жіночій шкірі.

Vista Sul Mare, Linari
Ласі

Збиті вершки, ваніль, ананас, манго, червоні ягоди. Попри такі ласі компоненти, аромат Eau D'Ipanema, A Lab On Fire вибудований так грамотно, що може підійти й чоловікам. У Luxury, Mizensir корінь ірису, змелений в пудру, натякає на легковажні драже, а боби тонка і ваніль нагадують про шоколадні десерти.

Eau D'Ipanema, A Lab On Fire, і Luxury, Mizensir
Для волосся

Аромат можна носити на волоссі: він тримається довше, розкривається складніше і доноситься до оточення, варто повернути голову.

Аміріс з його сандаловим звучанням, корінь ірису і ветівера в парфумованому спреї для волосся Amyris femme, Maison Francis Kurkdjian створює відчуття свіжого весняного вітру. В ароматі для волосся Hair Fragrance, Show Beauty- кокоси й мигдаль, рожева вода і білий мускус, мадагаскарська ваніль. Це передчуття відпустки на островах.

Парфумований спрей для волосся Amyris femme, Maison Francis Kurkdjian, і аромат для волосся, Hair Fragrance, Show Beauty
Для подорожей

Тем, кому трудно остановиться на одном аромате, а также тем, кто много путешествует, пригодятся духи в тревел-формате: например, Парфюмерный набор Fleur Narcotique EDP 5 x 7,5 мл EX NIHILO. Пробирки EX NIHILO почти невесомы, но их содержимое – драгоценно. Главный аромат марки, который уже несколько лет бьет рекорды продаж, – Fleur Narcotique. В нем сладость личи смешана с молекулой Petalia, воспроизводящей головокружительный запах пиона. В набор The Fragrance Wardrobe for him, 8 х 11 мл, Maison Francis Kurkdjian входят ароматы: Aqua Universalis, APOM homme, Lumière Noire homme, Amyris homme, Pluriel masculine, Baccarat Rouge 540, Petit Matin, Grand Soir.

Парфумний набір Fleur Narcotique EDP 5 x 7,5 мл EX NIHILO, і Набір ароматів The Fragrance Wardrobe for him, 8 х 11 мл, Maison Francis Kurkdjian

Усі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайте www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.